torsdag 14 maj 2009

Var sak på sin plats


Jag har nog nämnt det förut, jag är inte särskilt ordningsam, ska man vara ärlig är jag nog en slarva. Jag försöker dock råda bot och bättring, försöker hitta smarta lösningar till hur jag ska sortera och sedan lätt hitta alla våra prylar. Design*sponge visade häromdan en smart hylla som inte verkar alltför svår att bygga själv. Jag tänkte mig den ovanför skrivbordet i mitt arbetsrum med en hel radda burkar innehållande knappar, nålar, trådrullar och annat nödvändigt smått som annars ligger huller om buller. Ovanpå hyllan kan man ha vackra askar med andra små saker, eller så skulle man kunna använda den som tavellist och ställa dit fina och inspirerande kort och bilder. Ni ser, jag har en arbetsrumsplan, även fast den fortfarande bara är fin i fantasin!
mmm

5 kommentarer:

 1. Jag tror att du kommer att få ett fantastiskt fint arbetsrum, med eller utan ordning:o)

  (Tack för din kommentar, den "räcker långt" och den värmer.)

  Ha en jättefin kväll
  Kram S

  SvaraRadera
 2. Supersmart hylla! Tack för tipset!

  (Kikar på meddelandet före mig och ser att vi heter samma sak. Vilket sammanträffande! Två samma fast olika... :-))

  SvaraRadera
 3. Susanne1: Ja, det blir nog fint vad det lider. Jag drar mig bara för den gigantiska städning som behövs i källaren innan jag kan börja med piffet.

  Susanne2: Ja visst är den fiffig! Jag kan tänka mig att du också är öppen för smart pysselförvaring!

  SvaraRadera
 4. Jag måste ju tipsa dej om en grej som jag bloggat om tidigare

  http://rebeccommended.blogspot.com/2006/03/muji.html

  Plexibyråerna från Muji. Så jäkla bra! Till ALLT! Jag har dem till pennor, örhängen, smink, allt möjligt!
  Rekommenderas varmt!

  SvaraRadera
 5. Rebecka: Vilka snyggingar. Skulle passa perfekt i mitt framtida arbetsrum. Pennor, saxar och annat har en benägenhet att ligga och skräpa lite varstans hos mig:)

  SvaraRadera