tisdag 19 maj 2009

Tisdag: inspiration önskas

Kan någon skicka lite inspiration tack! Håller på att inventera bland mina tyger. Klipper lite, syr några stygn, börjar om igen. Efter att ha hållt på så hela förmiddagen tror jag i alla fall att jag har en idé om vad det är jag vill göra.

Den 10 000:e besökaren hos Familjen i Uttran närmar sig med stormsteg. Det är inte riktigt klokt att så många varit här sedan jag började räkna den 6:e februari i år! Tänkte fira detta magiska nummer med en tävling, enda haken är att jag inte riktigt vet vad som ska finnas i prispotten. Jag fortsätter att klippa, sy och skissa och hoppas att det blir bra. Den som väntar (till i morgon) får se!

En fin (här grå) tisdag till er alla!

5 kommentarer:

 1. Så spännande! Jag ser fram emot resultatet!

  SvaraRadera
 2. :D
  Här har molnen skingrats och solen lyser genom tallarna!

  Vad spännande och Grattis till snart 10 000!!! Det är MÅNGA det!

  Kramar från oss

  SvaraRadera
 3. Det här vill jag inte missa! Kommer att hålla utkik...
  Lycka till! Du har en härlig blogg :)

  SvaraRadera
 4. har en grå dag i östersund och vad gör man, kollar bloggar såklart. har suttit och kollat en stund på din, du verkar ha ett fint hem. vill se mer.
  ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Weronica, sienneis och Dona blogg: Tidsoptimist javisst! Har sytt så att min kära symaskin nästan skurit, är nu så gott som klar. Fotobevis kommer i morgon!

  Dona blogg och Christina: Tack för berömmet, det värmer!

  SvaraRadera