torsdag 21 maj 2009

Tävling

Ja, nu har 10 000 besökare passerat med råge. Man kan tycka att det är dags att langa fram det där priset och utlysa tävlingen det skrevs om för ett par dagar sedan, så här är den nu. Det som från början skulle bli en sminkväska blev sedan till en necessär, och slutligen en väska. Väskan är sydd i svart vindtyg, segelduk och kinesiskt siden. Eftersom jag absolut inte är någon sömmerska bör man titta på helhetsintrycket snarare än på enstaka sömmar:) Inne i väskan finns en mobiltelefonficka och ett blixtlåsförsett fack. Nog om detta. Vill man vara med och tävla om Idahoe-väskan ska man skriva en kommentar eller skicka ett mejl innan den fjärde juni.

Precis i början av min bloggkarriär hade jag en tävling där hela tre personer var med, får se om vi slår det den här gången;) Bilderna går att klicka på för att få dem lite större.

30 kommentarer:

 1. Anmäler mig som deltagare i tävlingen. En urtjusig väska som mer än väl skulle passa mig.

  Trevlig långhelg till dig!

  SvaraRadera
 2. Hmmmm :)
  Rent egoistiskt så skulle jag ju inte önska flera tävlande för det minskar MIN vinstchans :/ Hmmmm....med en så underbar väska som pris blir vi nog många! :D

  Jag skulle verkligen behöva en ny fin sommarväska och jag älskar det rosa mot svart... Jättefin!!!

  Haha!!! Jag anmäler även min lilla prinsessa! Hihi! Så vi är två! Tihi!
  Tack för hälsningen på min blogg!
  Ja, visst är lövkojor ljuvliga!

  Trevlig helg!
  Kramar från oss

  SvaraRadera
 3. Oooh, I like - mycket snygg! Det där sidentyget skulle jag älska att titta ner i. Tack för en flitigt uppdaterad och inspirerande blogg, förstår att siffrorna rasat iväg.

  P.S Läckert mörkbetsat golv D.S

  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Nu slår du förra tävlingen, jag är nummer 4!! Jag tycker att din väska är jättefin och jag håller tummarna för att den blir min. Ha en fin kväll med dina nära & kära.

  Kram S

  SvaraRadera
 5. Vi tävlande ska nog vara glada att det varken blev en sminkväska eller en necessär för wow vilken urfin väska icke-sömmerskan;)har sytt!! Den ser förtjusande ut att använda till såväl vardag som fest. Kul kombination med segelduk och siden. Givetvis vill jag vara med och tävla.

  Ha det gott!
  Kram från din trogna läsare Eva

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Älskar väskan!! :)
  Den skulle jag använda till både vardags och fest för mina och 2- åriga dotterns grejer! Hoppas på att den blir min och är alltså med och tävlar!:)

  Tack för en ljuvlig blogg med en massa inspiration!

  //Johanna

  SvaraRadera
 7. Väskan var jättefin! Gillar den cerisea kontrasten. Så jag är gärna med och tävlar om det fina priset!

  SvaraRadera
 8. En sån fin välska vill jag oxå vara med o vinna!!
  Älskar sån modell o färgerna är underbara.

  För min del skulle det kunna vara 3 deltagare även denna gång.;)

  Underbar blogg med fina bilder på ett fint hem!

  SvaraRadera
 9. Du har ju alltid sagt att jag behöver lite färg, detta är ett utmärkt tillfälle kram Lena

  SvaraRadera
 10. Din väska ger mig ha-begär!!!!
  Jag är med.

  /Karin L

  SvaraRadera
 11. Oj, många som vill tävla! Det förstår jag! Jag är gärna med jag med. -fia

  SvaraRadera
 12. Jag är så dålig på att byta ut mina väskor, så den här skulle komma väl till pass! Tack för bra tips i din blogg.

  SvaraRadera
 13. Heja Familjen i Uttran! Må det bli många, många bloggar framöver :)

  SvaraRadera
 14. Jag vill också vara med och tävla om den fina väskan! När jag var liten kallade pappa mig Anna-med-väskan, intresset har inte minskat under åren som gått ;-)

  SvaraRadera
 15. Finfinaste väskan har du knåpat ihop! Jag skulle vara ärad av att bära den över min axel. Din blogg är min start på arbetsdagen :) K

  SvaraRadera
 16. Kära dotter, den första väskan du sydde till mig blev min sommarfavorit och är totalt utsliten. Den andra har varken rosa sidenfoder eller fack invändigt. Därför skulle jag bli väldigt glad över att vinna denna sköna skapelse. Du är bäst, Ida!/M

  SvaraRadera
 17. Hej!
  Såklart vill även jag vinna den fina väskan!

  /Susanne

  SvaraRadera
 18. visst vill man vinna en äkta Idahoe! Den passar mig precis.

  SvaraRadera
 19. Så mysig!

  Den passar helt klart bäst hemma hos mig, med min rosa plånbok med fjärilar på!

  ;)

  /Caroline

  SvaraRadera
 20. Härligt Ida! Superfin väska för att inte tala om bloggen! Min väska håller på att gå i bitar så jag har verkligen ett stort behov av en ny. Skulle bära den med stothet om jag vann den!

  Kram
  din systeryster

  SvaraRadera
 21. Jättefin väska - och en härlig blogg :)
  Fantastiska loppisfynd du gjort!

  /Pernilla

  Ps. Klart jag vill vara med och tävla!

  SvaraRadera
 22. Ja självklart vill jag vara med och tävla om den superfina väskan!
  /Elin

  SvaraRadera
 23. Hejsan Ida,
  Jag anmäler mig till tävlingen om den fina väskan.
  Jag anmäler mig även till framtida sykurs som jag hoppas du kommer att ha.
  Kram Anna Heyden

  SvaraRadera
 24. Tre tävlande! Redan bättre upp denna gång. Vill ack så gärna vinna din fina väska. Har letat runt på din blogg ( otroligt inspirerande, försöker övertala min man att vi ska sälja vårt nybyggda hus och köpa ett gammalt renoveringsprojekt! Går sådär kan jag ju tillägga)efter var man kan köpa en. Men inte hittat något. Så nu Hoppas hoppas hoppas på att vinna!

  /nina

  SvaraRadera
 25. vill vinna väskan som present till min vän Ida som ända sedan vi träffades fått heta Idaho från min sida...är verkligen glad att jag träffa den tjejen för 6 år sedan och vi har haft så mycket skoj tillsammans skulle vara kul att få ge henne en väska med samma namn :D lämnar en länk till min blogg då jag ej vet hur du meddelar vinnaren...kramisar från linda...

  SvaraRadera
 26. Så underbart fin väska och ett fint namn har den också ;)
  Jag skulle gärna vilja vinna väskan.
  Har smeknamnet Idaho av släkt och vänner så det skulle sitta fint med en så fin väska med samma namn ;)
  Kram Ida

  SvaraRadera
 27. inger_dahl@hotmail.com3 juni 2009 kl. 23:53

  Jaa, jag vill ha Din vackra väska. Passar utmärkt till mig, gärna två...

  SvaraRadera
 28. Farmor i Älvsjö3 juni 2009 kl. 23:57

  Ojojjoj, Din väska är underbaar! Vill ha, vill ha, vill ha. En väska som Idahoe-väskan skulle sitta fint bland de andra väskorna. Jag lär mig tycka om rosa jag med...

  SvaraRadera
 29. Hittade hit till din fina blogg och fastnade...härliga inlägg och fina bilder!

  Är det för sent att vara med och tävla??? Om inte så hänger jag gärna på !!!!


  tinaminastina=)

  SvaraRadera
 30. Farmor i Älvsjö4 juni 2009 kl. 22:00

  Hej min fantastiska svärdotter! Du är fantastisk! Jag tycker om alla Dina "loppor"! Jag vill nog ha både karmstolen och väskan. De blir ju så fina tillsammans och jag, jag måste ju vänja mig vid den vackra rosa färgen. Kram till familjen i Uttran önskar Farmor

  SvaraRadera