måndag 25 maj 2009

Ripoff


Förutom lampfoten i gårdagens inlägg fick tre bättre begagnade fotolampor följa med hem. Vi föll för den lite ruffiga industriella looken och funderar på att ha dem som arbetsbelysning i vårt nya kontor/arbetsrum i källaren. Hur vet jag inte riktigt, men de två större skulle kunna hänga ovanför skrivbordet medan den mindre skulle passa som väggbelysning vid bäddsoffan som ska stå redo för eventuella nattgäster.

NUNC inredning, som jag bloggat om förut, har fått in en dubbel industrilampa från Bloomingville som har den känslan jag är ute efter. Skärmarna påminner om våra loppisfynd, hoppas att det blir lika bra som jag tror att det blir;)

Det är ju inte riktigt alltid det blir lika bra som man tror att det ska bli. Idag swishade jag iväg för att köpa en stor ram till loppisaffischen som jag såg framför mig skulle hänga i köket. Väl uppe på väggen ovanför vedspisen insåg vi att den inte kan hänga där, det såg inte riktigt klokt ut! Detta ledde till att vi nu håller på att flytta runt alla tavlor vi har i huset bara för att den där jädrans loppisaffischen ska få plats någonstans. Vi har inte sett slutet än;)

Nedre bilden lånad från NUNC Inredning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar