söndag 24 maj 2009

Fynd


Gårdagens loppisrunda resulterade i inte mindre än fyra lampor, en koffert, sex kaffekoppar, ett par manchettknappar, tre duplogubbar, en affisch, ett par örhängen och en påse med byggklossar. Lampfoten på bilden var väldigt guldig när jag köpte den, men har efter att spraymålats x antal varv fått flytta upp i vardagsrumsfönstret. Är mycket nöjd med resultatet! Kommer nog att slinka in på loppisen senare i veckan och köpa ett par till i samma stil, 45 pix och lite sprayfärg är ju rätt så överkomligt! Övriga fynd visar jag en annan gång;)

Har precis kommit hem från mitt första arbetspass på ungefär nio månader. Måste erkänna att det kändes sisådär... är ganska tacksam över att detta bara var tillfälligt, att jag faktiskt ska vara hemma och skrota med ungarna ett halvår till. Hoppas att jag klurat ut vad jag vill göra med mitt liv då:)

5 kommentarer:

 1. Fy jobba?! Usch!

  Nej, då tar vi Loppisen istället!
  Vilka fynd, härligt!!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Loppis, tänkte ställa mig på en snart för att bli av med lite saker. Har du tips på ngn bra loppis?? Sen såg jag att du hade en jättefin ettikett inne i din väska som du lottar ut i tävlingen, var har du beställt dom? Många frågor blev det ;o)

  Jag är övertygad om att du kommer att hitta din väg! Kram S

  SvaraRadera
 3. Sienneis: Det gäller att njuta så länge man får vara hemma, tids nog måste man nog jobba i alla fall. Frågan är bara med vad.

  Susanne: Mina bästa loppisar är stora loppisen i Vårberg och läkarmissionens loppis i Alby. Kan ju bero på att de ligger närmast också..

  Etiketterna har jag screentryckt själv:) Har dock funderat på att göra en digital logga så jag kan beställa etiketter.

  SvaraRadera
 4. Helt rätt - gör det stort :) Snajsig fot och kul med loppis!

  SvaraRadera
 5. Weronica: Stort är bra! Enda nackdelen skulle väl vara att man lättare ser skavankerna på det jag fotograferar. Loppis är kul, börjar snart bli dags att sälja av lite själv, det går som bekant inte att bara fylla på och fylla på...Ha en solig måndag!

  SvaraRadera