lördag 23 maj 2009

På väggen

Vem släckte lampan? Det som från början var ganska mysigt börjar nu gå mig på nerverna, jag pratar förstås om regnet som nu skvalat till och från hela veckan. Rastlösheten börjar göra sig påmind och pysslandet har tappat sitt skimmer. Det enda som skulle vara bra med detta gråväder skulle i så fall vara att pärlsponthistorien kanske hinner bli klar i helgen. Jag funderar på att ta en loppisrunda istället för att sitta inne och stirra i väggen;)
,,
Om man nu vill sitta inne och titta på väggarna kan man väl titta på något vackert! Eftersom vi fortfarande inte målat alla väggar har vi inte hängt upp så mycket. Nu börjar det bli dags, det är ju bla det som gör det där lilla extra, att det känns inbott och personligt.


Den otroligt begåvade konstnären Rebecca Elfast hittade jag genom en slump när hon lämnade en kommentar här hos Familjen i Uttran. Jag älskar hennes akvareller som har ett vackert uttryck och ett magiskt ljus! Om det blir något över av skatteåterbäringen ska jag investera i minst en! Fler akvareller och webbshop hittar ni här.


Soma gallery har specialicerat sig på tryck i begränsade upplagor. I deras webbshop kan man även hitta andra former av design och hantverk. Här hittade jag Lucy Gough som gör digitala stiliserade tryck. Mina favoriter är Royal wedding och Seagulls.
mmm
Amerikanska konstnären Hayley Carmo trycker, tecknar och fotograferar. Jag tycker om hennes tryck med collagekänsla, gillar In good taste från 2006.
mmm
Och så var det tävlingen...

2 kommentarer:

 1. God kväll!

  Jättefina akvareller! Jag blev väldigt förtjust i "Hamnen".

  Fördelen med regn är ju att man hinner kika på massa kul saker som andra hittat på ;) Men nu är himmeln blå här i alla fall!!!

  Ha en skön afton!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Sienneis: Ja, nu verkar det klarna upp här också. Fint väder i morgon!

  SvaraRadera