tisdag 12 maj 2009

Källare (hellhole)

Källaren har vi i stort sett inte gjort något åt sedan vi flyttade in. Förutom att det nu är lättare att gå ner med smutstvätten till tvättstugan (trappa v/s stege), och att det nu finns ett rum till, ser allt ut precis som när vi flyttade in. Idéer och planer råder det dock inte någon brist på.


  • Rummet i den nya utbyggnaden ska bli arbetsrum/kontor. I sommar när plattan torkat ordentligt ska vi lägga in golv ovanpå värmeslingorna. Jag är inne på någon slags plast - eller linoleumgolv, det finns ju en hel del att välja på nuförtiden, mannen är inte riktigt lika övertygad.

  • "Mitt" arbetsrum ska målas och möbleras.

  • Det ska bilas upp en ny öppning mellan rummet där bastun finns och badrummet/tvättstugan. Som det är nu får man antingen gå runt hela källaren för att duscha, eller så kan man spola av sig i en provisorisk dusch som finns precis utanför bastun. Badrummet som inte är särskilt trevligt ska göras om, nu används det enbart till torkrum för tvätt.

Ja, det var en del av det som ska göras någon gång när andan faller på. Vi kan förmodligen komma på ännu fler källarprojekt om vi anstränger oss:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar