tisdag 5 maj 2009

Kräm de la kräm

Man har blivit bortskämd de senaste dagarna som bjudit på idel solsken. Idag har molnen sänkt sig över Uttran, och ett fint regn har strilat. Jag erkänner, jag är fullkomligt väderfixerad! Det spelar ingen roll om jag ska vara inomhus eller ej, skiner solen har jag lättare att få saker gjort. Jag tröstar mig med att blommorna och gräset blir glada av att bli blöta om fötterna.

Regn eller sol, dagen har gått fort ändå! Som alltid när jag inte riktigt har inspiration till något fastnar jag i köket. Detta leder till att vi just nu har ett mycket prydligt och välstädat kök, men att resten av huset förfaller:) De sista stackars bärpåsarna i frysen blev till kräm (som för närvarande är det enda melliset som duger). Nu gäller det bara att hitta på någon lämplig middagsmat också. Något säger mig att det inte blir något avancerat. "Korv och makaroner" hojtar Karla från vardagsrummet. Ja, så får det bli, inget krångel idag!

5 kommentarer:

 1. Vi följer ert exempel, idag blir det korv och makaroner! Vi kan väl ses snart, kanske på torsdag? Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Anna: Nöden har ingen lag, ibland blir det "barnmat". Åtminstone två i familjen blir glada (inte jag). Ses på torsdag! Kram

  SvaraRadera
 3. Haha! Jag känner igen väderfixeringen ;) Men nu får det faktiskt gärna komma regn med tanke på gräs som skall rullas. Så må det regna lite i alla fall. Fin bild med kräm!

  SvaraRadera
 4. Korv och makaroner är underskattat! Men det får inte bli för ofta! Ha en fortsatt bra dag! Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Weronica: Kan tänka mig att önska ner lite regn på eran nu (?) färdigutrullade gräsmatta;)

  Helena: Du har så rätt, ibland är det bra att ta till ett säkert kort. Men som sagt, inte för ofta.

  SvaraRadera