måndag 4 maj 2009

Entréplan

Här kommer den, planritningen jag lovade för länge sedan. Den är något kladdig, men man får iallafall en uppfattning om hur rummen ligger i förhållande till varandra. Jag börjar med att visa entréplan, de övriga tre våningarna kommer någon gång då och då:)

De stora ändringarna vi gjort här är dels köket som tidigare bestod av tre små rum, dels att det nu finns en trapp ner till källaren (tidigare en stege i ett hål), och så glasverandan förstås! Det vackraste rummet vi har som byggdes under hösten. Här finns fortfarande en hel del kvar att göra, närmast ligger ett väggfast skåp i pärlspont i vardagsrummet som redan är påbörjat (på samma vägg som köksingången). Renovering av toaletten och målning av samtliga väggar ligger också ganska högt på priolistan. Rom byggdes dock inte på en dag...

2 kommentarer:

  1. Vilken trivsam planlösning och fina former på rummen! Fin planlösning har du ritat också, har du ritat den för hand? Måste fråga, vilket program (om det nu är ett program..) använder du för att föra in text av olika typsnitt på/till bilder? Jag har testat men det funkar inte..

    Lisa

    SvaraRadera
  2. Lisa: Planlösningen är en inscannad arkitektkopia som jag sedan ändrat och kladdat på. Detta har jag gjort i Photoshop som jag precis börjat förstå mig på. Enklare bilder med text sätter jag ihop i InDesign. Sov så gott!

    Kram Ida

    SvaraRadera