tisdag 12 maj 2009

Olika nyanser av grönt

De senaste dagarna har trädgården exploderat i olika nyanser av grönt. Det är svårt att komma ihåg hur det såg ut innan den spirande grönskan. Luften doftar av hägg och äppelblom och man vill inte gå in om kvällarna. Snart är det sommar!

4 kommentarer:

 1. Hräligt, härligt! Jag har fått mina nya trädgårdsböcker i dag och bläddrar. Det är liiiiiite svårt att visualisera en prunknande trädgård här i plattland. Men en gräsmatta - det har vi :). Fint plock av grejer nedan också. Jag har sagt det förut - jag är mycket förtjust i din sida!

  SvaraRadera
 2. Håller med, man vill bara stanna ute!
  Å detdär uuuunderbara skymningsljuset, när allt blir stilla & man känner alla dofter...

  Ah åh underbara vår/försommar/sommar!!!
  Jag kan nästan höra humlornas mysiga brummande...

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ida!
  Har du sett Karlsonhuset i Rönninge (vid vattnet) som är till salu just nu på Hemnet?? Sju miljoner nånting. M hade tydligen varit och tjuvkikat för länge sedan på det.

  Apropå källare så gör vi just nu om vår tvättstuga och badrum till stort tvättstuga-badrum. Går sakta men blir nog bra. Bilder finns på FB :-)

  //Karin L

  SvaraRadera
 4. Weronica: Härligt med trädgårdsinspiration, det kan man behöva lite till kvinns. Jag har dock svårt att tänka nytt, nästan all min trädgårdstid går åt till att rycka ogräs:)

  Sienneis:Ja, man vill pausa tiden denna årstid när allt känns nytt och fräscht i naturen. Underbart!

  Kram

  Karin L: Det är nästan så att man kan tänka sig att flytta! Vilket hus, men framförallt, vilket läge! Jag kommer ihåg att M & O tittade på ett Karlsonhus i Rönninge innan de flyttade till Mälarhöjden, så det var detta hus?

  Lyckliga dig som har ett hus där renoveringen nått källarplanet! Vårt "hellhole" får nog vänta till sist är jag rädd..

  SvaraRadera