torsdag 19 mars 2009

Torsdag


Vackra och inspirerande bilder kan jag inte få nog av, dessa kommer från bloggen Ginger and George, som uppmuntrar till att göra vackra saker av enkla ting. Jag får nog ta fram min gamla knappask i morgon :)Jag gillar den brittiske grafiska designern och illustratören Craig Ward . Han är en mästare på att göra konst genom att kombinera text med grafisk formgivning, många av hans verk innehåller ett eller flera ord som i kombination med verkets utformning får ett antal olika betydelser. Like a lot!Med tanke på att vi har sex eldstäder som dessutom används flitigt känns det viktigt med säkerhet. Estet som jag är tilltalas jag av svenska FireInvent som lyckats kombinera god design med funktionalitet. Jultomten lämnade en fin vit brandsläckare i hallen, nu återstår bara att önska sig ytterligare en till andra våningen och en brandfilt till köket.

5 kommentarer:

 1. Ett inspirerande plock! Jag tycker om det du visar här. Och mitt i det vackra påminns jag om brandsläckarna. Skall skaffa!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig inspiration! Måste kika närmare på både Craig och Ginger! Ja, brandsläckaren den vita är så vacker att man absolut kan ha den framme på väl synlig plats och det är ju väldans bra! :)

  Lisa

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att inspireras av bilder....
  Ha en bra dag Kram kram

  SvaraRadera
 4. Vilken fin blogg du har! Ska nog också plocka fram lite knappar och knåpa - blev så inspirerad!

  SvaraRadera
 5. Vilka underbara konstverk av Craig Ward! Vill ha!
  Måste kika in vad han mer har gjort!

  Ha en bra söndag!

  SvaraRadera