onsdag 18 mars 2009

Toalett entréplan


Toaletten på entréplan ser så anskrämlig ut, så den får ni inte se :) Det är ett ganska stort rum, men är för närvarande belamrat med en bjässe till varmvattenberedare, fula köksskåp med udda beslag uppskruvade på väggen, och allsköns bråte (skurmopp, toapappersrullar, tidningar, leksaker, städgrejer, hårsnoddar etc etc). Eftersom detta rum inte har högsta prio på renoveringslistan får jag fortsätta fantisera om hur det kan se ut när det är klart.


1. En maffig spegel vill vi ha! Billiga speglar med guldram är ganska lätta att få tag på. Ett par flaskor vit sprayfärg och spegeln blir som ny! Bilden lånad från Sköna hem. 2. Franktapeten "Eldblomma" blir fin tillsammans med det 3. Marockanska kakelgolvet, känner för att frossa i mönster och färg! 4. Tycker att det är fint med handfat som står ovanpå ett skåp. De flesta badrumsmärken har någon variant av "fristående" handfat. 5. Jag skulle vilja hitta ett fint skåp att ställa handfatet på. Detta från Ellos är fint, men funkar inte i storlek (ni förstår vad jag menar i alla fall!). 6. Den familjemedlem som läser tidningar och Clas Ohlson-katalogen (inga namn nämnda) på toaletten kan ha sin lektyr i tidningsstället Magbag. 7. Sist men inte minst vill jag ha ett stort linneskåp där alla familjens handdukar, linneservetter, dukar mm får plats. Hoppas kunna fynda ett på Blocket.

Nu gott folk är klockan snart tolv, så jag säger tack och gonatt.

2 kommentarer:

  1. En intressant mix, men jag har på känn att du skulle kunna få till det läckert ;) Vi har en liknande spegel på lilla toaletten och det är fint! Fast den är fortfarande guldig och hemsk, ska ta fram sprayflaskan när sommaren är här. Så jag visar inte heller bilder, förrän den är klar, trots att det är nykaklat och fräscht. It's all about the details.

    Lisa

    SvaraRadera
  2. Ja, jag håller med. Blandningen kanske är lite vågad, men ska man ta ut svängarna någon stans så ska man väl göra det på dass! /Ida

    SvaraRadera