onsdag 25 mars 2009

Sol i sinnet


Solen har värmt idag, fast mest om man suttit inne. Ute har kung Bore fortfarande sitt grepp, vantar och mössa är alltjämt ett måste. Längtar efter lata, varma, gröna dagar. Här hemma har det inte hänt så mycket på renoveringsfronten senaste veckan. Mannen har bytt ut handtagen på alla dörrarna i huset, alltid något! Jag ska försöka sy upp en hög haklappar, väskor och necessärer de närmaste dagarna, hade tänkt försöka mig på lite försäljning här på bloggen. Jag har sytt just väskor och necessärer under namnet Idahoe Design & Production sedan 1995. Jag använder mig av olika material, men en gemensam nämnare är att alla produkter har någon del som är tillverkad i segelduk. Hoppas kunna visa mer snart!
Nedersta bilden fotad av Hans Överby

3 kommentarer:

  1. Vilka underbara bilder! /Therese

    SvaraRadera
  2. Vackra bilder! Så spännande med dina egna produkter. Jag ser fram emot att se mera av dem.

    SvaraRadera
  3. Therese & Weronica: Tackar! Tänk vad lätt det är att ta fina bilder med en bra kamera! Weronica: Jag ska verkligen ta ett ryck framför symaskinen så att jag har något att visa.

    SvaraRadera