tisdag 17 mars 2009

Nystart


Det är nästan så att man får rampfeber. Från 31 besökare igår till nästan 200 idag- häftigt! Tack Weronica, blev så smickrad av ditt inlägg idag! Jag hoppas att alla nya och gamla läsare ska hitta saker ni gillar och att ni låter er inspireras. Kommentera gärna, det är roligt att veta vad ni tycker. Eftersom jag är ny i bloggvärlden ser jag även fram emot att hitta till Era inspirerande bloggar, tipsa gärna!

Kram Ida

15 kommentarer:

 1. Hej hej, första gången jag är här, och (även jag) kommer via Weronicas sida. Nu ska jag kika vidare på vad du har att bjuda på :) Kram!

  SvaraRadera
 2. jag kikar också in från weronicas sida. Riktig fin blogg du har. Har lagt till dig på bloglovin. Ska bli kul att följa din blogg.

  /Nina

  SvaraRadera
 3. Hej på dig!
  Jag tackar min snälla stjärna Weronica för länken till dig och din trevliga blogg! Helt klart en blogg väl värd att följa... :)

  Ser också att jag finns i din länklista - så himla kul att vi nu hittat till varandra båda två! Jag hoppas att det är ok att jag lägger upp en länk till dig från mig?!
  Kram och lycka till med livet, bloggen och - ja allt du önskar och vill!

  SvaraRadera
 4. Tusen tack!!!!

  Det lilla jag har hunnit kika på din blogg gör att jag bara vill se mer! Du/ni har precis det uttryck som jag vill förmedla/känna i min inredning!

  Längtar tills jag hinenr sätta mig och botanisera i erat fina hem!

  Lägger dig genast på min länklista om det är ok?!

  Ha en fin onsdag /Caroline

  SvaraRadera
 5. Hje!
  Hittade precis hit och måste bara säga att jag blev så himla inspirerad! Så fina bilder och vilket snyggt hem ni har! hit kommer jag absolut tillbaka :)
  Ha en bra dag!
  Kram.

  SvaraRadera
 6. Ännu en till som kommer hit via Weronica.
  Jag kommer att återkomma! // tina i Umeå

  SvaraRadera
 7. Jag har smugit här någon dag tidigare, Weronica hade din blogg i sin länklista markerad som *ny* och då gled jag in... Ska bli kul att följa dig, ni har ett väldigt fint hem!
  // Anna E

  SvaraRadera
 8. Vilket fint hem du har! Hit lär jag återkomma för att få inspiration! Önskar dig en fin dag!
  /Anna

  SvaraRadera
 9. Jag är en av de nya som föll pladask ;) Du har en jättefin blogg!

  SvaraRadera
 10. Tack för alla fina kommentarer! När man suttit och fnulat för sig själv med text och bilder i några veckor blir man så himla glad när andra människor hittar hit och dessutom gillar vad jag gör! Jag ska besöka alla era fina bloggar här framöver också. De som vill länka till min blogg får självklart göra det! //Kram

  SvaraRadera
 11. Vilken fin blogg du har & du verkar ha ett väldigt fint hem & gulliga barn dessutom :-)

  Jag är också ganska ny i bloggvärlden. Har mkt att lära ännu, tex bildhantering.

  La till dig som favorit på stört!

  Kram

  SvaraRadera
 12. Jag kom också in via Weronicas sida, som många andra. Vad fint erat soffbord blev i vitt! Tänk vi hade ett sånt för några år sedan i någon hemsk björkfaner och det kastades. Något jag verkligen ångrar när jag ser erat bord!

  Lisa

  SvaraRadera
 13. Även jag har hittat hit tack vare Weronica. Ska bli roligt att följa din fina blogg!

  SvaraRadera
 14. Här är en till som hittat hit via Weronica. Dina bilder och färgval är en ren fröjd för ögat. En härlig kombination av gammalt och nytt. Precis som jag gillar det. Håller själv på att renovera... Får jag fråga var du har köpt era sängbord, eller är det ett hemmabygge?

  Jag kommer tillbaka och kikar en annan dag :)

  K

  SvaraRadera
 15. Jätteroligt alla ni som hittat hit, och som vill hälsa på igen!
  Karolina: Sängbordet är ett hemma bygge, men ett enkelt sådant. Bara en låda med ett hyllplan- lätt som en plätt! /Ida

  SvaraRadera