måndag 30 mars 2009

Badrummet

Badrummet, som tidigare var en dröm i aprikos, gjorde vi om första halvåret vi bodde i huset. För att hålla nere kostnaderna (alla vet väl att ett badrum kan bli hur dyrt som helst),kompromissade vi lite. Väggkakel vs mosaik i duschen, inredning vs golv. Väggkaklet blev 39-kronors från det stora byggvaruhuset, medan mosaiken fick bli lite mer exclusive. Jag är verkligen nöjd med vår pärlemorskimrande dusch!

Eftersom badrummet inte är särskilt stort gällde det att hitta slimmad inredning, till slut föll valet på Vedums Sanity. Golvet behöll vi som det var, något vi kanske ångrar lite nu i efterhand. Jobbet och kostnaden för ett nytt golv hade blivit rätt blygsam i det stora hela.


1. Svart som synden är duschdraperiet från Bluebox som skulle passa bra i vår dusch. Vet därimot inte hur snyggt det blir med kalkavlagringar och tvålrester...
2. Pepsodent Style Tech heter tandborsten som formgivits av designbyrån Pininfarina, känd som formgivare för italienska racingbilar som Ferrari. Tandborsten har en metallstomme, inspirationskällan har varit tandläkarens funktionella verktyg. Iställer för designad sportbil får jag nöja mig med designad tandborste.
3. Enögd toalettborste från Bluebox som ser till att hålla toaletten ren.
4. Sneak peek på mina necessärer från Idahoe Design & Production, kommer mer snart.
5. Härligt knallrosa handdukar piggar upp allt det svarta.

4 kommentarer:

 1. Tjoho, vad kul! Kommer att kolla in här och se vad du sysslar med.
  Kram Charlotta

  SvaraRadera
 2. Challan: Vad roligt att du var här och att du vill komma tillbaka! Kram till dig och C och L, vi hörs snart igen!

  SvaraRadera
 3. Vi har också Vedums Sanity fast modell större i vårt badrum. Gillar ert, snyggt, stilrent och fina skåp.

  /Nina

  SvaraRadera
 4. Nina: Med tanke på hur mycket smågrejor vi har i vårt badrum hade jag inte tackat nej till varken ett större badrum eller Vedum Sanity modell större. Skulle nog behöva idka lite Feng shui både här och där i vårat hus:)

  SvaraRadera