måndag 16 mars 2009

Utvalt av migHittade dessa kollage hos Volksfaden, en onlineshop som specialicerat sig på läckra bomullstyger. Bilderna inspirerar mig massor! Vill klippa, klistra, sy och pyssla, helst allt på en gång! Men som jag påpekat förut; det är inte idéerna det är brist på, utan tiden.

Tycker om detta FIA-spel från Åhléns. De söta spelpjäserna skulle kanske kunna lära Karla att bli en god förlorare likväl som en vinnare (God knows var hon fått sitt temperament ifrån, jag vill inte ens tänka på hur vår lilla dam kommer att bli i puberteten). Godnattsagan i kväll blev Krakel Spektakel av Lennart Hellsing, med illustrationer av den alltid lika geniale Stig Lindberg. En klassisker som håller än!


Lyckas alltid hitta några rosa saker som jag tycker om. 1. Det sirliga kakfatet från Åhléns har en given plats på sommarens födelsedagskalas. 2. Söt som socker är Pink Bird Purse. Jag vill ha den hängande på min axel. Nu. 3. Klänningen från Indiska kan bli ett riktigt favoritplagg. Ser så där hippieskön ut!

4 kommentarer:

 1. Snyggt plockat! Jag skulle gärna ha med din blogg i ett av mina plock. Är det okej att låna några bilder, t ex bilden på trappan och översiktsbilden på köket med en länkning hit i min blogg? Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Detta var en trevlig blogg, hit ska jag komma tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Kanonblogg! Jag kommer också tillbaka!

  SvaraRadera
 4. Kul att ni hittat hit och gillar vad ni ser! Blir så glad! /Ida

  SvaraRadera