tisdag 1 mars 2011

Tisdagstema 9* Klädförvaring

Jag önskar att jag hade ett tjusigt dressing room att visa upp i veckans tisdagstema. Ett rum med mjuk heltäckningsmatta, stora speglar och där kläderna ligger i prydliga högar. Nu är det inte så. Min klädförvaring är faktiskt lite av en katastrof. Jag skyller på att vårat gamla hus inte har några vettiga garderober, F skyller på sin slarviga fru ;)
kk
I TV-rummet står nästan alltid ett par blå stora påsar från det stora varuhuset med ren tvätt som väntar på att vikas och läggas in i våra prångiga garderober. Tvättsäcken i badrummet är allt som oftast överfull och på karmstolen i sovrummet ligger en hög påbörjade kläder. Av dessa onda tre väljer jag att visa en bild på min belamrade stol. Jag ska försöka skärpa mig, detta är dessvärre något som varit en öm punkt så länge jag kan minnas ;) Alltså, garderobsstädning i Villa Tallås - inom en snar framtid!
ll
Nu svaret på en fråga jag ofta får om våra sängbord; de är hemsnickrade. Konstruktionen är synnerlig enkel - en avlång låda med ett hyllplan i. Sedan till frågan om det är Susanne Gustafsson eller Susanne Gustavsson som vunnit tävlingen nedan, jag vet inte. Tittar man under de som var med i tävlingen finns det bara en Susanne som deltagit, och hon heter enl. bloggerprofilen Gustafsson. Har du Susanne Gustavsson lämnat en kommentar under tävlingsinlägget så antar jag, trots stavningen, att det ändå är du som vunnit :)
kk
Fler, förhoppningsvis snyggare klädförvaringar, hittar ni hos Fabriken.

5 kommentarer:

 1. Jag känner igen mig.. Vilket tvättberg man tar sig igenom varje vecka, för att bara börja om igen - vansinne!
  Ha en fin tisdag iaf, Kram Frida

  SvaraRadera
 2. Ha, ha.. men när man slänger kläderna så där färgkoordinerat gör det ju ingenting att man har lite katastrofal klädförvaring... Fin bild!

  Och älskar de gula träskorna. Man blir lycklig. På riktigt.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. FaB Keramik: Ja, det är väl märkligt, hur mycket man än tvättar så märks det knappt på det aldrig sinande tvättberget.

  Anna: Hm, jag erkänner, jag skalade av två tredjedelar av klädhögen på stolen innan jag tog bilden. Det syntes liksom inte att det var en stol annars ;)Träskorna får gärna flytta hem till mig senare i vår!

  SvaraRadera
 4. Åh vad kul att hitta hit. Har ju sett dig på dagis flera ggr och inte alls vetat att du är Crème de la Crème-Ida. :)

  I ett par år har man ju sett dina vackra tårt- och kakfat i olika magasin och så bor du nästan granne. Vad skoj!! (sålde själv Odd Birds lampor av återvunnet porslin förra året)
  Är ett stort fan av dina konstverk, så nu ska jag kika runt vidare här i bloggen.

  Härlig klädförvaring tycker jag, ser ut ungefär som hos mig, hihi..

  Lina
  (med barn på Kojan)

  SvaraRadera
 5. Jag känner tyvärr igen mig allt för väl :-( Jag är en riktig kläd älskare och har växt utanför garderoben för länge sen. Drömmer också om min egen WIC men det finns tyvärr inget ledigt rum för sånt hos oss. Jag drömmer vidare...och städar.

  KRAM

  SvaraRadera