tisdag 8 mars 2011

Vårkänslor

Kommer ni ihåg att jag skrev om Trädgårdsliv, Sveriges vackraste tidskrift, efter att ha träffat chefredaktör Klas Kilström före jul? Den 22:a Mars kommer årets första nummer ut, efter att ha tjuvkikat lite kan jag lova att jag inte kommer att bli besviken. Jag har precis tecknat en prenumeration, och ser fram emot att njuta av vackra bilder, lyxigt tjockt papper och snygg layout. I detta nummer fick även Crème de la Crème vara med på ett hörn :)

5 kommentarer:

 1. Kul! Måste kännas väldigt häftigt!
  Kram Challan

  SvaraRadera
 2. Så roligt! Ser fram emot att få tidningen i brevlådan!

  SvaraRadera
 3. Jag håller med. Jag har börjat bläddra i min hög av Trädgårdsliv. Jag har alla sedan starten. Och vad kul med ditt fat i!

  SvaraRadera
 4. Challan: Ja, häftigt, men även lite overkligt! Längtar efter dig Challan-brallan, kom snart till Stockholm!

  Mrs. b: Jag med!

  Weronica: Härligt att ha alla gamla nummer proppfulla med inspiration! Trädgårdsliv är en ny kärlek för mig, jag är så glad över att snart ha den i brevlådan!

  SvaraRadera
 5. Ja vad härligt! Det är inte långt kvar nu tills man får sitta i trädgården och njuta av alla vackra blommor.
  Haha... i början när vi köpte huset och kunde ännu mindre om trädgård än jag gör idag. Tog jag upp alla lökarna ur jorden, för jag trodde de var gamla. Nu har jag lärt mig att de kommer tillbaka varje år och att jag inte ska rensa bort dem.
  Ha en bra dag nu
  /Helena

  SvaraRadera