lördag 19 mars 2011

So long

Efter en helg som inleddes med en fredagskväll på akuten, och som fortsatt med högar av tvättberg, handling och packning, känns det befriande att vi äntligen kommer i väg i morgon. Familjen i Uttran drar till fjälls!
nn
Några djupare telemarkssvängar gör jag kanske inte med tanke på att knäna lär slå i magen, men det ska bli skönt att bara vara ute - jag räknar med att solen kommer att skina från klarblå himmel. Om tid finns och lusten faller på kommer jag att göra något inlägg här, annars ses vi om en vecka. Jag säger So long med en återvinningsbild från förra årets vecka i fjällen.

Pst. Jag drar av 10% på ordrar lagda hos Crème de la Crème mellan den 20:e och 27:e mars!

2 kommentarer:

  1. Underbart med lite skidåkning och sol, ha det så underbart :)

    Kram F

    SvaraRadera