måndag 28 februari 2011

Sunshine

Nu börjar längtan efter våren göra sig påmind även hos en inbiten vinterälskare som jag! Jag var inne i stan tidigare idag för att göra några ärenden, och har nog inte frusit så mycket sedan den första snön föll i höstas. Tre minusgrader och en grå fuktighet som går genom märg och ben, det är Stockholmskallt det. (att jag frös kan även ha att göra med att jag lämnade den stora dunjackan hemma för att istället ta en tunnare city chick ;) Tänk när man kan sitta på en uteservering och sippa på något kallt medan viftar på sina tår med rödmålade naglar i somrigt citrongula träskor :) Snart mina vänner, snart.

Men det är ju inte utan att man skulle kunna tänka sig att tjuvstarta med en vecka på varmare breddgrader. Jag lobbar stenhårt för att vi ska åka en sväng till Medelhavet i Maj, tänk att få känna varm sand mellan tårna medan den svenska luften går från iskall till vårvarm. Dessutom känns det snart som om bikini är det enda plagg jag kommer i :)

Av fiffiga Helena fick jag tipset att skriva ut fina bilder på fotopapper för att sedan rama in. Även jag har valt en bild på vackra Grace Kelly från hennes Jamaica-semester. Den står nu på schiffonjen i vår dragiga hall och påminner sol och bad. Det kommer att bli varmare. Snart.

Vinnarna i förra veckans tävling som har mejlat sina adresser har snart en vinst i brevlådan! Ni andra vinnare - hör av er, så skickar jag något till er med!

3 kommentarer:

 1. De gula skorna och fantastiska Grace Kelly made my day... Tack Ida!

  Valdemars mamma.

  SvaraRadera
 2. Valdemars mamma: Det var så lite så! Kom förbi på fredag om du har tid och lust!

  SvaraRadera
 3. Visst kommer jag gärna förbi på fredag ! Hoppas på friska barn som underlättar mammornas umgänge !

  Carina B

  SvaraRadera