fredag 11 mars 2011

Vackert

Gräsänka som jag är kan jag ju lika bra göra ett inlägg till innan jag dimper i säng så här på fredagskvällen. Gunnel Sahlin har formgivit nyheterna Vårlikt för Ikea. Jag älskar formen och kommer absolut att titta närmare på dem vid nästa varuhusbesök. Jag kan se de två vaserna i lila toner stå i vår djupa fönsternisch, fullproppade med lupiner och andra sommarblommor.

Ställde man sig och blundade mot en södervägg i eftermiddags kunde man nästan tro att det var vår på riktigt (om man bortsåg från snöbyarna i morse förstås :) Vårlikt.

3 kommentarer:

 1. Dom vaserna väntar väl bara att få sin plats i ditt fönster!

  Jag älskar formen av pumpor och trevligt med en formgiven sådan.

  ja tänk att det sprack upp idag. Våren kämpar på.

  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Jag gillar speciellt de grå, men icke att de finna på just vårt varuhus :( Det är allt mer så på IKEA tycker jag. Man kolla in något och så säljs inte på aktuellt varuhus... Fint inlägg nedan också. Fin helg!

  SvaraRadera
 3. De grå (som jag oxå fastnat) för är slut även här i Kungens kurva. Jag läser just nu boken "Sanningen om Ikea" och däri får man förklaringen till att vissa varuhus inte har vissa varor och varför artiklarna ofta tar slut. Intressant läsning! Men man undrar ju om man ska fortsätta sponsra Kamprad efter denna bok och även efter tidigare Uppdrag granskning.

  SvaraRadera