torsdag 31 mars 2011

Frukost

Efter ruschen att få på trötta och motvilliga barn kläder och sedan skicka iväg dem till dagis tillsammans med pappan njuter jag av att få vara själv. Radion på låg volym, ett par smörgåsar och invigningen av min nya big bauta-kopp Charlies tant från Fab Keramik. (Tack Frida, jag är supernöjd med koppen (och det andra))!

En härlig torsdag önskar jag er alla!

3 kommentarer:

 1. kan precis förstå den rofyllda stillheten.
  vardagslyx behöver inte kosta mer än några teblad och en lugn stund för sig själv.
  vacker kopp!
  kram t

  SvaraRadera
 2. Hej där, kikar in och önskar en fin helg trots regn idag :)
  Idag har jag struntat i att jobba så mycket och istället målat om trista ekstolar och en gammal Mora-klocka.

  Och just det. Min lille N kom hem i fleecebrallor igår från hitte-lådan på dagis , som det står din dotters namn in, haha. Nu är de tvättade och vi lägger dem på hennes hylla om jag kan hitta den i em. :)

  Ha det jättefint,
  Lina på C'est la vie

  SvaraRadera
 3. Men så roligt att du gillade den! Tusen tack för reklamen!
  Kram Frida

  SvaraRadera