fredag 4 mars 2011

Kakor
Det här med kakor kanske inte riktigt är min grej. Jag äter dem gärna, men när det kommer till att baka brukar det mer bli pajer och bröd i Villa Tallås. Tills nu vill säga, tills min kompis Anna bjöd på de mest delikata små sega havrekakor. Dessutom häller man bara ut smeten i en långpanna och skjutsar in i ugnen, voila så är det klart!
kk
I helgen får vi storfrämmande. Mormor, morfar, samt moster med man och lillkusin kommer och hälsar på - full rulle med andra ord :) Önskar er alla en mysig fredagskväll och en fortsatt trevlig helg!

8 kommentarer:

 1. Vilken underbar tallrik du har till dessa kakor.
  Jag ska nog prova att baka dem redan till helgen. Semlor ska jag baka ändå och då kan jag nog slänga ihop havrekakor också. Kram på dig! LiseLotte

  ps mår magen bra?

  SvaraRadera
 2. Hoppas helgen blir trevlig, hälsa alla!
  Kramar från Ume!

  SvaraRadera
 3. Tack för fika pratstund och miljöombyte .
  Vi ses igen första april .Om nu inte det var ett skämt!

  Carina

  SvaraRadera
 4. Mycket kungligt ikväll måste jag säga... först Silvia i "På spåret" och nu hittar jag hennes make härinne. :) Jag älskar de där gamla minnestallrikarna, kungliga eller ej!

  Sega kakor säjer du, det låter onekligen smaskens, mannen har lovat att baka sin specialité; s.k goda snibbar. Då kanske jag ska komplettera med en havrevariant?! Skjuts in i ugnen låter onekligen som min melodi! :)
  Trevlig helg till alla i FiU!
  /helena

  SvaraRadera
 5. LiseLotte: Visst är den schyst! Kungen och hans far väntar på att bli ett tvåvåningsfat :) Kakorna tycker jag absolut att du ska prova, som sagt bara skjuts in i ugnen! Magen mår bra och växer som bara den! Man kan inte tro att jag nästan har hälften av tiden kvar...

  Kerstin: Jag hälsar! Hälsa du med till föräldrar och bröder! Kram

  Carina: Tack själv! Jättetrevligt var det! Och första april var inte ett skämt :)

  Helena: Lite kungligt på fredagskvällen piggar alltid upp! Testa havrekakorna du, de är försvinnande goda! En trevlig helg önskar jag er med!

  SvaraRadera
 6. Vill också äta kungliga kakor! Det där tvåväningsfatet är något för mig.
  Kram Anna

  ps. Tack för den jättefina vinsten!!
  ps2. jag stod minsann med sverigedräkt på borggärden den 19 juni. Dock är deras fat inte hälften så fina som de här.

  SvaraRadera
 7. Verkar som smaskiga kakor. Dom ska jag också prova på att baka! Tack!

  SvaraRadera
 8. Oj så gott! Vi var på landet på sportlov, och jag bakade kringlor. Så enkelt, så gott. Men oj va många jag åt... ajaj.
  Haha vi får säga hej på dagis, som du sa, :)

  Ha det fint i veckan!
  Lina

  SvaraRadera