onsdag 16 mars 2011

Fyrtal; Toppar och dalar

Med höga berg och djupa dalar kan man sammanfatta denna onsdag, och det är Flora som har stått för både topparna och dalarna. Med drygt trettionio graders feber har hon mest kunnat liknas vid en vissen lilja, men så fort hon har fått febernedsättande rusar hon runt som en duracellkanin med bus i ögonen.

* Efter att ha tillbringat dagen ensam med mamma var storasyster välkommen hem från dagis. Sedan har de faktiskt hållit sams ett bra tag, nu börjar dock hungern göra sig påmind och retstickorna har vaknat till liv igen ;)
* Ett och annat hyss har också hunnits med idag. Mammans nya fina anteckningsbok som bara väntar på att fyllas med idéer och inspiration, har nu fått ett något modernare utseende efter att Flora taggat den :) Får man göra så? frågar jag med sträng min. Näe, säger Flora med ett flin på läpparna. Puh.
* Sakta men säkert. Sneek peak på den gröna trasmattekudden, även den med sidenpasspoaler och sammetsbaksida.
* Det blev inte den där tjocka boken som fick ta efter tegelstenen Shantaram. I högen på mitt nattduksbord låg Igelkottens elegans av Muriel Barbery och blinkade till mig. Jag säger som Nina Lekander på Expressen; Det är så vackert, så feel-good.

Nu väntar fläskpannkakan på att sjutsas in i ugnen! Ha en finfin onsdagskväll!

3 kommentarer:

 1. Oj oj sicka små busloppor du har. Söta sådana ;)
  Blocket blev ändå ganska unikt, eller?

  SvaraRadera
 2. Åh nej, ingen grafitti på skrivböckerna. Inte utsidan i alla fall. Fy! Fy!
  Lustigt jag ska precis börja läsa Igelkotten elegans nu, hoppas på mycket feel-good. Idag visar jag upp min fina vinst på bloggen. Tack igen.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Så fint med trasmattekudde i grönt, favoritfärgen!
  Fniss, då har du en HELT unik anteckningsbok nu då? Hyss är kul, särskilt när man inte själv är den som har råkat ut för dem... :)

  Sköt om er!
  /helena

  SvaraRadera