måndag 7 februari 2011

Veckans första dag

Just nu skulle jag faktiskt kunna somna. En intensiv helg och måndag börjar ta ut sin rätt på mamman i Uttran. Om det inte vore för den där fläskpannkakan jag ska göra till middag och de där räkningarna som ska betalas så skulle jag sova gott inom ett par minuter. Här och nu. Vore förstås synd att stöka till sängen som för en gångs skull är bäddad och piffad, men vad tusan, just nu skulle jag nöja mig med soffan ;)

Johanna och Mari har precis åkt hem efter en rolig och spännande dag. Synd bara att man förmodligen måste vänta ett år med att få se reportaget i tryck. Appropå tryck så har ryktet nått mig att ett kaffekoppsfat från Crème de la Crème finns med i senaste numret av gratistidningen Villaliv. Tyvärr verkar Uttran ligga för långt från stan för tidningen skulle ligga i brevlådan idag, jag hoppas verkligen att brevbäraren pallrar sig hit med en i morgon!

En fortsatt bra start på veckan önskar jag er!

15 kommentarer:

 1. Hej japp jag hittade kakfatat i dag då jag fick Villaliv.Jag gör också Kakfat men har en undran var får du tag i Porslinsknopparna ?
  Tycker du gör mycket fina kakfat.

  SvaraRadera
 2. Jag såg det för en liten stund sedan när jag bläddrade i den! Tänkte maila dig och berätta, men då vet du redan :) Vackert fat var det också! Så fin bild på erat sovrum, är väldigt inne på tavlor just nu, färgglada kuddar och böcker! Så en bild helt i min smak :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad spännande med reportage:) Ser jag fram emot:)

  Ha en fin fortsatt måndag!

  Kraaam M

  SvaraRadera
 4. Såg kakfatet i Villaliv och blev så glad! Vilken reklam för dig och dina fina grejer! Grattis! Kram

  SvaraRadera
 5. Oh my! vilken säng och vilken underbar tavelvägg.

  Sidan 7 i Villaliv finns fatet. Men rackarna har ju skrivit Delacreme ;))
  Det får det väl bli någon ordning på.

  LiseLotte

  SvaraRadera
 6. Wow vilket sovrum - så härlig tavelvägg!

  SvaraRadera
 7. Vacker, vacker bild. Och skoj med reportage!

  SvaraRadera
 8. Nina: Porslinsknopparna köper jag från en grossist utomlands, men liknande går att hitta på många inrednings- och prylaffärer.

  Lisa: Hoppas få bläddra i tidningen själv idag :) Kul att du gillar sovrummet! Trots buckliga väggar med skruvhål så blir jag glad när jag går in här. Tycker om det färgglada mot det krispigt vita.

  Mia: Ja, jättespännande! Bilderna i går blev urbra, så jag väntar spänt på det färdiga resultatet :)

  Anonym: Jag blir glad över alla som glädjs med mig! Jätteglad!

  LiseLotte och Mrs b: Tavelväggen är till 90% loppistavlor som jag bytt till vita ramar på. Bra tips för att få en helhet av något brokigt.

  Weronica: Tack! Det gäller att passa på att fotografera sovrummet när sängen för en gångs skull är bäddad ;) Jättekul med reportage!

  SvaraRadera
 9. Så där ljust sovrum skulle jag nog behöva, morgontrött som man är...
  Det är otroligt hur många fina bilder det går att fynda secondhand!
  Tycker (fortfarande:) att det verkar spännande med reportaget, men jag är som du; kan inte vänta... Vill se nu! Men, men, det är väl bara att "hålla tillgodo" :) med din fina blogg, så länge...
  /helena

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Som vanligt, jag älskar din inredning! Vilken tavelvägg!
  Men jag måste få veta var du köpt era sängbord!

  /Susanne

  SvaraRadera
 11. Helena: Jag är extremt beroende av ljuset. Nu när det börjar bli ljusare om mornarna struntar jag i att dra ner en av våra rullgardiner på kvällen. När väckarklockan ringer är det så mycket lättare att gå upp när det är ljust i rummet. Angående reportaget så är det som sagt bara att vänta :)

  Susanne: Oj, vad glad jag blir. Det är lätt att själv bli hemmablind. Sängborden har min händige man snickrat ihop. Modellen är precis så simpel som den ser ut.

  SvaraRadera
 12. Vilket mysigt sovrum! Fint med alla tavlor.
  Var kan man se reportaget sen när det är klart?
  Bok? Tidning? Kul och spännande iaf!

  SvaraRadera
 13. Linnéa: Det är inte klart var reportaget kommer att hamna eftersom Johanna och Mari frilansar. De trodde dock på Allt i hemmet eller Hus och hem.

  SvaraRadera
 14. hejsan en fråga vart har du fått tag på sängborden =) fint sovrum!!!

  SvaraRadera
 15. Vad spännande att de varit hos dig. Jag har lte kontakt med Johanna och tänk, en dag ska hon fota här, ojoj det får bli när vi renoverat klart. :) Håller med ovan att sängborden var så snygga. Var har du köpt dem ? :)

  LinA

  SvaraRadera