söndag 13 mars 2011

Idag lyser solen med sin frånvaro så jag piggar upp mig med en bild jag tog för några dagar sedan istället. Tryckte man in sig i hörnet mellan huset och glasverandan värmde solen ljuvligt, men vinden är fortfarande kall. Jättekall.

Idag får barnen rå om sin farmor som sovit över här i natt. Jag får rå om mig själv en stund.

6 kommentarer:

 1. Ja, tänk att två små bokstäver kan säja så mycket.. bara ett litet l och ett litet ä liksom. :) Så mycket fint på din bild; både producerat av naturen och av Dig och ett par andra designikoner. :)
  Önskar dig en skön, lite ledig, söndag!
  /helena

  SvaraRadera
 2. Surfade just runt och hamnade i ett svart-vitt landskap. Men tog mig snabbt därifrån och landade i ditt vackra hem med värme färg och ett och annat blickfång
  Fin bild du bjuder på !

  Kram Carina B

  SvaraRadera
 3. Vilken färgsprakande vitamininjektion. Ack så jag behövde den i dag!

  SvaraRadera
 4. JA solen värmde igår. Vi tog ut stolar och placerad stora kuddar på och filt om oss. Det blev riktigt varmt i ansiktet. Det är så skönt att sitta i solen och inte svettas men njuta ändå. LiseLotte

  SvaraRadera
 5. Skönt med lite egentid, det behövs mellan varven :) Här har solen tittat fram hela helgen och det är verkligen så välbehövligt nu. Nu längtar jag vår! Skrev ett svar till dig i mitt kommentarsfält, men skriver här med. Vad omtänksamt av dig Ida, du får gärna hojta till om du skulle springa på något! :) Kram

  SvaraRadera
 6. Så urmysigt! Finfin bild,
  Malin

  SvaraRadera