måndag 14 mars 2011

Nöjdare

Nu har jag slängt bort Jante och gjort ännu ett försök. Efter att ha gjort ursprungsväskan lite bredare och lite djupare börjar det snart likna något. I stället för att göra hela väskan i segelduk är nu större delen av utsidan sydd i vit kapellväv, medan botten är i segelduk. Insidan är fodrad med två gamla linnehanddukar där monogrammet på den ena fick sitta kvar.
..
Axelremmen har jag skurit ut av ett gammalt läderbälte och nitat fast på olika sidor av väskan, på detta sätt blir bagen självstängande.
ää Inuti väskan sitter ett fack i segelduk kantat med en Burberry-slips som gjort sitt. Kanske blir det fler väskor, kanske inte. Kul är det i alla fall. I morgon ska jag åka och köpa lina till passpoalerna på trasmattekuddarna. Kanske kan jag avsluta det projektet också...

7 kommentarer:

 1. Du är så himla fiffig! Själv har jag bara klarat av en endaste sak på att-göra-listan inför Bönans ankomst. Tur att det är några månader kvar.
  Skön kväll till dig!
  =)

  SvaraRadera
 2. Åhh vad fin den väskan var! Smarta delar och roliga detaljer ;-)

  SvaraRadera
 3. Kul! Man tager vad man haver och det blir kanonbra!

  Må gott!
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Verkligen fin! Roliga detaljer som gör "det"!

  SvaraRadera
 5. Åh vad fin! Vill ha..precis min typ av väska :)

  SvaraRadera
 6. Jättefin väska!
  En sån skulle jag köpa direkt om du hade i butiken.

  SvaraRadera
 7. Alla: Tack för alla peppiga väsk-kommentarer! I denna skrivande stund har jag två till på gång, förhoppningsvis kommer Crème de la Crèmes sortiment att utökas med ett väsksortiment, om än tillfälligt, snart!

  SvaraRadera