onsdag 30 mars 2011

Fyrtal; Morgonsol

Jag säger som Gillis i Rekordbyrån - Rekååård! Morgonsolen som försiktigt letade sig in genom rullgardinens springor fick mig att studsa ur sängen pigg som en mört. Tidigt var det också. Det måste vara minst ett halvår sedan det hände sist. Då syftar jag inte på att det var tidigt, utan mer på själva piggheten och studsandet - defenitivt dagens nyhet och rekord :) Med risk för att vara lite tjatig, men det måste väl ändå bero på att våren är på gång?!

* Vacker tidig morgon i tv-rummet. Jag kan helt enkelt inte få nog av detta ljus (Måste bero på alla långa mörka vintrar under min uppväxt)

* Eftermiddagens aktivitet tillsammans med barnen är redan inbokad - operation frigör golvyta!

* Man kan lätt bli lite trött efter en hel dag på dagis. I går somnade Flora på hallgolvet mitt bland våra ouppackade väskor och vägrade vakna förrän middagen var klar :)

* Ännu mer skuggspel på soliga väggar. Med drygt tre månader kvar till Ärtans ankomst börjar jag fundera på hur stor en mage egentligen kan bli ;)

3 kommentarer:

 1. Heter din flicka Flora? Fantastiskt namn!
  Ha en fin onsdag vetja, paket på väg!
  Kram Frida

  SvaraRadera
 2. Rekååård stooor mage då kanske? :)

  Finns inget finare än solens egen konst på väggen! Jo, möjligen där på hallgolvet då...

  Ha en fortsatt fin onsdag!
  /helena

  SvaraRadera
 3. Åhh så underbart det ser ut att bara få somna så där på hallgolvet när man kommer hem. Det önskar jag nästan att jag fick göra vissa dagar. Tänk att vara liten igen...

  Men Ida, så stor är den väl ändå inte!? Mysmage. :)

  SvaraRadera