lördag 21 november 2009

Trotsskorpor

De senaste dagarna har treårstrotset nått nya höjder. Igen. Allt är tråkigt. Mamma och pappa är dumma. Allt är fult.
mm
Vi kan väl ta fram målarfärgerna och måla en stoor målning?, säger jag, det brukar alltid funka. Tråkigt, får jag till svar. Dega då? Vi kan väl ta fram leran, försöker jag vidare. Tråkigt, får jag till svar igen. Kan vi inte baka något då? Du får bestämma vad, fjäskar jag. Okej, säger Karla, vi bakar mantagervadmanhaverskorpor, vad har vi mamma? Efter en inventering i skafferiet hittade vi apelsiner och saffran, så apelsin och saffran it is. Gula, goda, soliga skorpor som passar till fikat såväl som glöggen. Humöret då, hur gick det med det? Jovars, det var också ganska soligt, ända tills det var dags att gå och lägga sig ;)

3 kommentarer:

 1. Och DET vet jag hur det låter ;) Jag vet inte hur det blir med bio eller nåt,man hinner ju fasen knappt andas,tänka eller leva :( Det är inte så roligt just nu..Light up my life please!! KRAM

  SvaraRadera
 2. Vad bra att hon följer kurvan...hihi...
  Härligt porslin och så fina stolarna blev!!!
  Ha en fin vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Eva: Vi kan väl försöka ses nu i veckan :)

  milla-andante: Ja, eller hur! Kan dockdriva sin stackars mamma till vanvett :) Tack för berömmet, fin vecka till dig med!

  Kram

  SvaraRadera