tisdag 3 november 2009

Idag gillar jag


Josef Frank goes folklore i nya kudden Carmen. Här samsas färgade spetsar, gamla broderier och spillbitar av Franktyget Teheran om utrymmet. Baksidan är i svart linne, hela kuddvaret är fodrat med Åhlénstyget Florida. Finns snart i en butik nära dig.

Littmarck har öppnat affär. Varianterna av de från början klassiska tennarmbanden är många. Sortimentet har även utökats med Kikoier, den traditionella kenyanska sarongen som kan användas till det mesta. Jag skriver upp både en sjal och ett armband på min önskelista.Så här i Novembermörkret tilltalas jag av danska Boxdelux produktbilder som är lika färgglada som en påse smågodis. Puffen till höger skulle gärna få finnas framför en kakelugn i Villa tallås.

3 kommentarer:

  1. Vilken magnifik kudde! Man blir nästan förälskad :)

    SvaraRadera
  2. Weronica: Jag är själv rätt förtjust i Carmen ;) Känns roligt att återanvända gamla broderier som på det sättet inte bara blir förspilld kvinnokraft.

    SvaraRadera
  3. åh vilken fin cerise Littmarck-sjal!!! och vilken fantastisk sittpuff!!! Jag tar båda!!!!!!

    SvaraRadera