torsdag 5 november 2009

Nora

Nora är senaste tillskottet i kuddfamiljen. Ett gammalt broderi, en duk med kurbitstryck, några bitar allmogeband och några stuvbitar bildar en vintrig helhet. Baksidan är i vitt linne. I den kardborreförsedda öppningen sitter en bit vävt samiskt band i ylle.

Idag har snön fallit här med. Plötsligt blir allt ljusare, må snön inte slaska bort på en gång! Karla har sopat och skottat, i morgon blir det snögubbebygge :)


9 kommentarer:

 1. Åh har ni så mycket snö så det kan bli gumar *avis* Här är det mest blask som gäller nu fastän att flingorna dinglade ner i går! Fint alster så klart! Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Jag får lov att önska er lycka till i erat snögubbe byggande,jag misstänker att det inte kommer gå så bra..Eller är ni kvar i Norrland?? För jag bor bara ett par km bort från er och här regnar det bara..*s* Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Den var verkligen härligt och jättefin! Kul med lite annorluna mönster, fina färger!

  Hoppas du får en fin kväll!

  SvaraRadera
 4. Mia: Ja, det är nog på gränsen att snön räcker till en snögubbe ;)bara den inte töar bort i natt!

  Eva: Vi är kvar up north, kommer hem lördag morgon. Här är det fortfarande ett par minus, så förhoppningsvis ligger snön kvar till i morgon.

  Elin- Ett hus till oss: Tack! Jag blev förälskad i broderiet direkt när jag såg det, motivet med fjällen och skriskoåkarna var bara för härligt! Jag utgick från det, för att sedan lägga till bit för bit - kul att du gillar!

  SvaraRadera
 5. Hej, vilken fin kudde! Vi har det bra, fast ingen snö ;) Vagnen är toppen, tack för att vi får låna den. Hälsa mor och far och Fredik och barnen. Maja hälsar särskilt till Karla.

  SvaraRadera
 6. Superfint!
  Jag är så imponerad av din kreativitet och att du verkligen genomför projekt till skillnad från undertecknad

  Hälsningar
  /Sara - som oftar tittar till din blogg

  SvaraRadera
 7. Vilket kanonbra exempel på återbruk. Blev extra bra i den där kombinationen :-)

  SvaraRadera
 8. Älskar kudden!!!! Underbar. Måste gå på loppis och leta broderier.

  Mvh A

  SvaraRadera
 9. Majabloggen: Ja, längtar ni inte efter snö och skridskoåkning när ni ser kudden ;) Skulle gärna byta ut Novembermörkret mot lite Thailandsol! Bra att det funkar med vagnen!
  KRAM (Karla hälsar tillbaka)

  Sara: Tack! Jag har flera år av "ogjord" kreativitet som äntligen får komma ut! Nu jädrar gör jag äntligen något av mina ideér, härligt att vara inne i ett flow!

  HomeRiver: Kul att du gillar!

  Syster A: Skriv upp den på önskelistan till tomten vetja! Finns fortfarande kvar i butiken :)

  SvaraRadera