onsdag 11 november 2009

Fyrtal

* Det kom ett brev. Tack snälla Rebecca för de underbara akvarellerna! När de fått en ordentlig inramning ska de upp tillsammans med en liten Jirlow jag har som inte fått någon plats på väggen än. Jag älskar uttrycket och ljuset i Rebecca Elfasts akvareller och kommer alldeles säkert investera i fler!
* Karla och Floras leksaker ligger för en gångs skull inne i leksaksskåpet vi har i vardagsrummet, och inte utspralade i ett jämnt lager över golvet som ofta annars. Ett ögonblick värt att dokumentera ;) Dörrfoder och dörrlister väntar fortfarande på att spikas upp, något att sysselsätta sig med under vinterns många mörka dagar.
* Djupa fönsternischen där det snart kommer att stå amaryllisar och hyacinter. Jag kanske tjuvstartar till helgen :)
* Mina Spisa Ribb som blev mitt andra auktionsfynd. Ett av dem sitter redan ovanför en Bersåtallrik i ett nytt våningsfat som väntar på att få en "ändknopp" innan det läggs ut i butiken.

7 kommentarer:

 1. Vilka härliga fönsternischer! Man kan se framför sig dessa i "julskrud" fyllda med fint blomster. En nackdel med många nya hus med stora/höga fönster är just avsaknaden av fönsterbrädor där det passar med blomster. Nästintill hela vårt kök/vardagsrum har sådana fönster. Ja ja, man kan inte få allt... :-)

  SvaraRadera
 2. Ögongodis - mycket fint! Jag faller för kombinationen av blått och rött just nu. Vackert mot det vita. Vilket härligt fönster ni har, väldigt vackert kan jag tänka mig med julblommor i!

  SvaraRadera
 3. Åhå! Gillar dina fyrtal! Tjusiga bilder i vanlig ordning. Fönsternischer - ja tack! Jag saknar mina från vår förra lägenhet. Jag är iofs glad att jag har våra fina brädor i kalksten här i huset, men så särdeles breda är de icke. Det kommer att bli galant med julblomster där hos er!

  SvaraRadera
 4. Det kan väl knappast vara ngn som handlar ifrån butiken? Bara en massa "jag vill tjäna pengar på att använda gammalt skräp via en blogg". Så d***** dåligt. Usch!

  SvaraRadera
 5. Mrs. b: Fönsternishen är jättevacker, men det gäller att se upp så att den inte blir en samlingsplats för allsköns bråte. Nu står där iaf julens första blomma, en azalea!

  Idéverkstan: Jag gillar också blått och rött som kontrast mot det vita, det känns som färgkombinationer som aldrig går ur tiden.

  Weronica: Ja, de tjusiga bilderna får vi se hur det blir med framöver, idag vill min kamera inte alls. Hoppas att jag bara råkat komma åt någon inställning jag inte visste fanns. Jag hade tänkt vänta till första advent med julblommorna, men nu i detta gråväder kan jag inte hålla mig längre. I morgon är det jag som åker och köper både hyacinter och amaryllisar.

  Anonym: Ja du, vad säger man. Egentligen skulle jag vilja börja den här kommentaren med i och sluta med diot, men jag nöjer mig med att säga att det som är skräp för vissa är värdefullt för andra.

  SvaraRadera
 6. Vackrare leksaksskåp får man leta efter :) Och vilken fönsterbänk! Gillar även de småspröjsade fönsterna.
  Foder? Det hade jag inte sett om du inget sagt - blicken söker sig till det vackra!

  Kram & trevlig helg!

  Ps. Ang. den korkade kommentaren kan man ju undra varför människan ens kikar in här när han/hon känner så... Jag är så imponerad av din förmåga att förändra och förnya allt möjligt material.

  SvaraRadera
 7. Dona blogg: En dos friday-love till dig för din snälla kommentar! Kram

  SvaraRadera