onsdag 18 november 2009

News


Jippey! För första gången på en månad var det ljust när jag drog upp rullgardinen i morse, snudd på att solen sken faktiskt. Skynda, skynda, iväg med Karla till dagis, snabbt hem, välling och förmiddagslur för Flora, snabbt som tusan fram med kameran - ridå. Samma gamla sunkväder igen. Har man dessutom som jag, sabbat objektivet till min kamera så att man bara kan ställa in skärpan manuellt, tja då kan man likaså ställa in fotograferandet för dagen.

Några bilder hann jag dock med, en del skarpare än andra ;) Ett gäng haklappar och några nya fat kommer att läggas ut i butiken så fort min datasupport kommer hem och hjälper mig. Jag får inte riktigt till det själv trots att jag var helt säker på att jag visste hur man gjorde (är det något som kan göra mig galen så är det just när något jag tror mig veta hur man gör inte fungerar. Grrr).

Uppdate:
Jag klarade det! Det gäller att vara tjurig som en treåring och listig som en rävhona ;) Sakta men säkert kommer de nya produkterna läggas ut, tar en paus nu men kommer att fortsätta i kväll. Har fått önskemål på svarta armband. Tyvärr hann jag inte fota de jag har idag, men de kommer i morgon!

15 kommentarer:

 1. Där satt Sixten som ett smäck för min del :) Jag jättegillar dina haklappar också, men här snaskar vi mer kakor än använder haklappar nu :) Ha en fin kväll! Duktig Du var som fick ut grejerna - känner igen frustrationen precis!

  SvaraRadera
 2. Weronica: Sixten är redan nerpackad i en låda, flyttar söderut i morgon, kommer alldeles säkert att trivas hos er. Kul att du föll för min lilla favorit!

  Jätteskönt att jag knäckte koden med inläggen i butiken, höll på att bli vansinnig där ett tag ;)

  Fin kväll till dig med!

  SvaraRadera
 3. fantastiskt fina! är Berså/Spisa Ribb redan borta?

  SvaraRadera
 4. fru a: Japp. Weronica knep det bara några minuter efter att jag lagt ut det :) Jag hoppas kunna göra fler liknande fat snart.

  SvaraRadera
 5. det ante mig! det var jag som jagade det med kungafamiljen förut också :) får jag tjinga ett, om du nu ska göra fler? ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 6. Och jag som hade tänkt att Sixten skulle flytta hem till oss...

  SvaraRadera
 7. fru a: Jag skickar ett mejl när jag lyckas få tag i kungar eller Lindberg :)

  Tess: Sixten kan skatta sig lycklig, det är många som vill ha honom :)

  SvaraRadera
 8. Så fint, gissar att det är Berså som är Sixten, som är poppis - så även här!

  SvaraRadera
 9. Jättefint Ida!

  Det gäller tydligen att vara snabb ;) så jag måste hålla ögonen öppna lite bättre i fortsättningen. Ha en skön dag.

  SvaraRadera
 10. WOW vad snygg CDLC-siten är :)
  Jättefin!

  Jag blir helt matt av din produktivitet, energi & KREATIVITET :D VAD går du på?!!! ;p

  Dina fat är verkligen HELT underbara!

  SvaraRadera
 11. Mrs. b & Anna: Det kommer några Sixten-kusiner så småningom. Spisa Ribb plus Koka Blå likamed snyggt!

  Sienneis: Ha ha, ja vad går jag på? Flera års outövad kreativitet som måste UT! Du får väl tipsa tomten om faten på CDLC ;)

  SvaraRadera
 12. Det bästa med haklapparna är ju att dom är så BRA. Melker använder sin flitigt. Vi saknar er, KRAM från Anna

  SvaraRadera
 13. vill, vill, vill, vill också ha en Sixten-variant!!! Väntar och trånar så länge...

  SvaraRadera
 14. hurra! jag ser fram emot det :)

  SvaraRadera