söndag 15 november 2009

Carina


"Du kanske kan sy en kudde av henne", sa Carina när hon gav mig den kitchiga singoallan med sug i blicken. Sagt och gjort. Singoallan plus lite Marimekko, lite Ikea Stockholm, en bit linneduk, en snutt färgad spets och ännu mera linnetyg blev kudden Carina. Som vanligt kan ni hitta fler bilder och mer information här.
mm
Idag är det lågt till tag här i Uttran. Molnen ligger som ett lock ovanpå husnocken, det är mörkt och fukten dryper. Det känns överhuvudtaget inte som ett alternativ att gå ut idag. I stället för att gå runt och gäspa ska jag ta ett Antitröttpiller som jag inhandlade på Lagerhaus i fredags, och hoppas på att det fungerar. Alternativet, ett väl så mysigt sådant, är att krypa ner i soffan under en filt tillsammans med Karla och titta på en film. En skön söndagseftermiddag önkar jag er!

6 kommentarer:

 1. Hej! Vilken fin kudde. Har några gamla tavlor efter farföräldrarna och har grunnat vad de kan bli... kanske en kudde? Härlig!
  Må så gott
  /Karin

  SvaraRadera
 2. Tjusig kudde såklart:) Ha en skön kväll i soffan! Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Så läcker - jag har nåt liknande i byråådan...bra idé!

  Hälsningar Maud

  SvaraRadera
 4. Karin: Tack! Tycker själv om kombinationen kitch/vitt/designtyg.

  Mia: Tackar! Kvällen i soffan var skön och välbehövlig, känner mig faktiskt piggare idag!

  Maud: Kul att du gillar kudden!

  SvaraRadera
 5. Jag har lagt upp den kudden på min blogg och länkat till dig! Jag älskar dina saker.
  Finns kudden kvar?

  : ) LiseLotte


  http://liselottesjodin.blogspot.com/

  SvaraRadera