fredag 13 november 2009

Friday - I´m in love

Jag tror varken på skrock eller på hokus pokus, men nu börjar jag tro att Fredag den 13:e har något med min databugg att göra. Plötsligt förvinner en del av mitt inlägg jag gjorde tidigare idag, och när jag ska lägga till den del som saknas - Poff så är resten borta också!

Här kommer således en repris av mitt tidigare inlägg, få se hur länge det blir kvar ;) Jag kommer inte ordagrant ihåg vad jag skrev tidigare, hoppas detta blir ungefär the same. Tyvärr försvann kommentarerna samtidigt som inlägget, men TACK Weronica och Hildur-fixaodona för fina kommentarer! Idag bestämmer jag mig för att suga åt mig och ta vara på all den kärlek jag får av familj, vänner och älskling, för att sedan slunga tillbaka den som en jättelik boomerang till de som behöver en dos Friday Love!
mm
Det fina trycket har duktiga Caroline gjort.

Jag har tidigare nämnt att jag är helt galen i kryddig choklad. Tips på nya kombinationer hittar jag både här och där. Min nya favorit ärr den vita chokladen med currysmak från spanska Blanxart. Låter skumt, men smakar ljuvligt! Fick tipset att bryna en kycklingfilé, riva chokladen över och sedan gratinera i ugnen. Har inte provat än, men det låter onekligen spännande!

I morse låg frosten vit på marken när vi vaknade. Mina svartvita stjärnvantar åkte på när vi skulle gå ut, dessa vantar som blir mitt sista par om inte mamma tar över traditionen efter mormor att sticka och ge mig ett par nya vantar varje jul (nej, jag kan inte sticka. Absolut inte.)

Jag fastnade för Mrs Murphys senaste kollektion på Formex i höstas, tycker om hur hon "återanvänder" gammal mönstertradition. Snälla jultomten, ge mig en Mrs Murphy-bricka i julklapp! Bilden lånad från Cosas.

2 kommentarer:

  1. Chokladen ser faktiskt lite läskig ut!!!! Trycket av min namne ser dock bättre ut!

    Ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  2. Jag tackar för de vänliga orden, från er båda, :).

    SvaraRadera