måndag 3 augusti 2009

BlöttJamän det är väl ändå typiskt! Är man på östkusten kan man ge sig den på att solen lyser utan uppehåll på västkusten, och är man på västkusten, ja då är sommaren på återtåg i Stockholmstrakten. I dag är det blött i Bohuslän. Man kan fiska krabbor fastän det regnar, säger Karla och kränger på sig flytvästen. Sen ser man inte skymten av henne förrän det kurrar i magen.

Själv har jag ägnat mig åt inomhuspyssel. Jag hittade en gammal ask med glasunderlägg i avskavd orange plast. Tyvärr tog jag inga bilder på dem innan makeovern, bilderna ovan visar samma glasunderlägg efter några varv med vit sprayfärg. Pricken över i blev stämplade ord á la Fröken Fräken. Lite pilligt, men väldigt roligt!

Nu hoppas vi alla på vackert väder, för om några dagar är det dags för födelsedagskalas!

2 kommentarer:

 1. Vilken läcker idé! Jag gillar!
  Hoppas ni får sol snart...
  Här var det dags att börja jobba. Lika bra det, känns det som.
  /Pernilla

  SvaraRadera
 2. Enkla, fina glasunderlägg! Mina stämplar har fått vila länge nu, men så har jag heller inga bra "stämpelobjekt" just nu.

  Ja, nu räcker det verkligen med regnandet här på västkusten. En sista vända värme & sol, är det för mycket begärt... :-)

  SvaraRadera