måndag 31 augusti 2009

Till salu!


Jag tycker om att göra nya saker av gamla, tycker om tanken att gamla saker får fortsatt liv, kanske som något helt annat. Igår när jag plockade lite bland mina tyger hittade jag en låda med gamla ärvda och fådda tyger - några lakan med vackra spetsar och monogram, ett par operationsdukar i linne min farfars far provinsialläkaren använde, ett par linnehanddukar från min farmors barndomshem och några broderade linnegardiner som hängt i ett hus i Finland under första världskriget.


Små lappar av dessa dyrgripar blev en ny kudde. En kudde som tyvärr inte passar hos oss, men som kanske skulle vara fin i någon annans soffa. Hela kuddfodralet är fodrat, baksidan är i broderat linne och randigt bomullstyg där innerkudden sticks in där tygerna går om lott. Kuddvaret passar en innerkudde om 50x50 cm och blir ditt för 400 pix. Skriv ett mail om du vill att kudden ska bli din (innerkudde ingår ej).

2 kommentarer: