tisdag 18 augusti 2009

Nystart


Var tog sommaren vägen? Jag hann inte riktigt med årstidsväxlingen som måste ha skett någon gång de senaste dagarna. Sommarklänningar och linnen ligger fortfarande framme på stolen i sovrummet och innanför ytterdörren snubblar man på flipflops och gummistövlar om vartannat.
mm
När det gäller min garderob känner jag för att göra samma sak som med resten av huset. Rensa, göra om och köpa nytt. Nu kan man ju fråga sig hur flashig en småbarnsmamma i Uttran, som dessutom nästan aldrig lämnar förorten behöver vara, men man kan väl drömma ;)


1. Här om dan bloggade jag om Purocorazon som gör läckra väskor och plånböcker. Jag är helt såld på deras färgsprakande produkter och skulle gärna låta denna rosa skapelse hänga på min axel i höst.
2. När det gäller smycken är armband min melodi. Jag har återupptäckt Snö of Sweden och köpte detta tidigare i somras. Mycket vill ha mer, nu kan jag även tänka mig det här, också det på lädertema, runt min hand.
3. Höstens basplagg kommer från Lindex, en skön klänning i manchester. Tillbehören bestämmer om den blir festfin eller vardagsmysig.
4. En lyxig scarves från Hermes kan jag nog bara fantisera om i höst, men åh vad jag skulle behöva lite flärd i min mammavardag!
5. Precis som när det kommer till väskor kan jag inte få för många skor (läs stövlar) i min garderob. I höst har jag lovat mig själv att göra mig av med dem som jag vet att jag inte kommer att använda och göra plats för ett par nya. Gillar dessa från Clarks. Snygga, klassiska, har dessutom gummisula så att man slipper se ut som Bambi så fort temperaturen går under noll ( ja, jag är över trettio ;)

4 kommentarer:

 1. Piffigt med den outfitten i höst!

  SvaraRadera
 2. Japp, jag tar allt rakt av!
  Utom möjligen scarfen då...
  Mycket snyggt presenterat :)
  /Pernilla

  SvaraRadera
 3. På vår udde: Japp. Kommer iallafall att köpa delar av den.

  Karin L: Tack!

  Pernilla: Kul att du gillar! Sidentrasan kan jag behålla för mig själv ;)

  SvaraRadera