onsdag 26 augusti 2009

Frukostbröd

Hösten har inletts med en del nya vanor. Goda vanor. Promenad till och från dagis, morgon och eftermiddag, i ur och i skur. Idag kan man lugnt säga att det var i skur, himlen passade på att öppna sig just när vi skulle gå iväg. Eftersom det är en bra bit att gå skjutsar jag tjejerna i storvagnen som tyvärr saknar regnskydd. Karla munderade sig i galonkläder från topp till tå, medan stackars Flora fick ligga och kura under paraplyet (som vid närmare eftertanke är ett solparasoll).

Eftersom ruskväder är lika med bakväder, och frukostbrödet dessutom var slut slängde jag ihop en deg med inspiration av Monica Ahlberg. Små baguetter med mustig havresmak gick hem som mellanmål hos döttrarna (och mamman :)

Nu väntar en TV-kväll i soffan med livvakter och vampyrer.

4 kommentarer:

 1. Inspirerande och mycket snyggt presenterat!

  SvaraRadera
 2. Weronica: Tack tack! Jag har precis genomgått en "jag vetintevadjagskabloggaomuschvadalltblirfult-period", så idag jag blir extra glad för dina ord! Kram!

  SvaraRadera
 3. Det såg riktigt gott ut! Speciellt med fröna ovanpå.

  SvaraRadera
 4. Mrs. b: De blev väldigt goda! Eftersom jag är väldigt "fröig" för tillfället passar detta recept utmärkt, kan varmt rekommendera ett bak!

  SvaraRadera