söndag 23 augusti 2009

Violett


Knappt en vardagsvecka och första dagisbacillen har slagit till med full kraft. Karla ligger utslagen i soffan med feber och täppt näsa, resten av familjen håller andan för att slippa.
mm
Mellan snorpapper och blöjbyten rannsakar jag mig själv. Vad är jag bra på? Är jag tillräckligt bra? Jag och vännen T har planer efter mammaledigheten. Affärsplan, budget, banklån. Mina anteckningsböcker fylls med listor. Kolla upp det, fixa det, glöm ej! Mellan svackorna är jag övertygad om att det kommer att gå hur bra som helst. Eftersom det fortfarande är mycket kvar som ska till innan allt klaffar så fortsätter jag att vara lite hemlig, men jag vill gärna slå ett slag för kommunernas nyföretagarcentrum - ovärderlig hjälp för oss som vill byta riktning i livet.
mm
Denna söndagseftermiddag bjuder jag på lila inspiration.
mm
Färgmatchning på hög nivå när sessan matchar skärp, väska och skor i knalligt lila. Jag känner för lila assocearer i höst, men nöjer mig nog med en av hennes höghets lila detaljer (åt gången i alla fall:) Rosenberg CPH gör textilier med retrokänsla. Flickblusen i höstens färg ser jag gärna på ett barn nära mig. Barock ornamentik med punkig attityd kännetecknar Camilla Diedrich tapet Westwood för studio Diedrich. Vackra former knutna i bomullstråd bildar armbandet Purplish Single Willow designat av Amanda Yu, säljs på Signerat. En Pastillo har länge väntat på att få flytta hem till oss. Lena Bergströms vackra serie skålar för Orrefors finns i flera färger och storlekar, en mellanstor i färgen plommon skulle passa mig i höst. Torra och fnasiga läppar är ett gissel när luften blir kallare. Lip Butter från the Body shop gör torra läppar mjuka. Hennes & Mauritz har shapat upp sin hemkollektion nu till hösten. Gillar kuddfodralen i bomullssammet för en billig peng.

7 kommentarer:

 1. Spännande!
  Jag hejar på dig!
  Kram & lycka till :)
  /Pernilla

  SvaraRadera
 2. Oh, vad roligt och spännande!
  Har gått i samma tankar själv här, inte på å starta eget men vad jag ska göra, vad jag kan och vad är jag bra på?..

  Hoppas vi får veta snart!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Kan bara hålla med övriga kommentarer SPÄNNANDE!!! Vill veta, vill se en hemsida snart med det nya företaget!!!

  Kram Challan

  SvaraRadera
 4. Hej Ida!

  Jag tror på dig! Klart det går bra, men jag förstår att ibland kommer tvivlen...

  Krama lilla sjuka Karla från mig, hennes gamla fröken Åsa. Jag är också sjuk efter två veckor på nya jobbet, bihåleinflammation, känns sådär, men det är typiskt för dagis. Hoppas i haft en skön sommar, min har varit lugn och skön.

  Visst bytte nu förskola? Går det bra?

  Sköt om er!

  Varm kramar Åsa Norgren

  SvaraRadera
 5. Alla: Ja, det är jättespännande! Det blev bara lite större än vad jag hade tänkt mig från början.

  Challan: Hemsida kommer, men inte förrän efter jul. Hoppas allt är bra med er och att pyret i magen mår bra! Kram

  Åsa: Stackars dig som är sjuk! Karla är frisk, nu är det Floras tur att snörvla. Eländiga baciller!

  Karla går på nytt dagis, och hela familjen är så otroligt nöjda att det hade man väl bara kunnat drömma om! Karla förklarar varför hon bytt dagis för sin kompis Cajsa: Min gamla fröken Åsa slutade på Lillkotten, och då tyckte jag också att det var dags att sluta där. Nu går jag på ett stort dagis för stora barn.

  Vi saknar dock dig, hoppas att vi ses snart! Kram

  SvaraRadera
 6. Spännande att se vad som komma skall!

  Nu ser man sköna lila toner överallt! Och jag vill ha, till hemmet. Bara det att jag liksom inte hittat Det som jag vill ha ännu... :-)

  SvaraRadera