måndag 3 augusti 2009

Glasklart


Jag tycker om glas som material, tycker om det sköra och lätta. Munblåst glas med sin oregelbundenhet, där två föremål aldrig är exakt likadana, tycker jag extra mycket om.
mm
Här i Bohuslän har jag turen att varje sommar träffa en släkting som är glasblåsare. I år hade hon med sig sex stora härliga glas i olika färger som jag beställde förra året. Jag tycker om genomtänkta dukningar och ser redan fram emot att duka med dessa nykomlingar på höstens middagar och kalas, gillar att kunna variera både glas och porslin.

Selterglasen längst ner är sommar för mig, här på landet står de på bordet vid varje middag. Jag associerar till doften av hav och tång när jag ser dem.

1 kommentar:

  1. Så superfina underlägg här nedan, vad avis jag blir på dom=) Ha det fint Kram Mia

    SvaraRadera