torsdag 20 augusti 2009

På gång

Förra veckan fick jag chansen att spendera några timmar ensam i den kungliga huvudstaden. Förutom fönstershopping hann jag med att besöka utställningen Design Passion. Tanken med utställningen är att låta ett urval av landets främsta arkitekter och formgivare förverkliga sina visioner i olika specialinredda rum. När jag gick ut efter att ha besökt alla trettiofyra rum i utställingen hade jag huvudet fullt av nya idéer, en del att förverkliga, andra att fundera vidare på.

Utställningen är öppen till och med den trettionde augusti, har ni vägarna förbi Stockholm rekommenderar jag ett besök!
Är drömmen en möbel eller matta signerad Mr Frank ska man bege sig till butiken på Strandvägen på måndag. Den 24:e augusti auktionerar Svenskt tenn nämligen ut sina skyltmöbler och mattor. Jag har belagt mig själv med köpstopp efter sommarens utsvävningar, men har man tid och pengar är denna auktion ett must do!Lisa Leierth vann Åhléns designtävling 2009 med kollektionen Prunka & prakt. Två vackra mönster på temat grönska kommer att finnas på varuhusen efter nyår. Jag tycker som bekant om mönster med blommor och blad, och tilltalas av den lugna färgskalan. Väntar med ytterligare recensioner innan jag sett tygerna live!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar