torsdag 30 september 2010

Hänga 2

Här om dagen packade jag väskan med bananer och russin innan jag gick för att hämta barnen på dagis. Sedan tog vi pendeltåget in till stan bara för att lämna över döttrarna till pappan som tog pendeltåget tillbaka till the hood, tur att barnen tycker om att åka tåg. Jag fick ledigt och tillbringade kvällen på Gondolen :) I alla fall så satt pappan i ett konferensrum med ett gäng kostymklädda herrar och damer när vi kom in till stan. Väggarna var fulla av blädderblocksblad och witheboarden var fullklottrad. Karla tittade storögt på alltsammans och undrade vad de höll på med. Pappan försökte förklara så gott det gick och fick svaret; Pappa du vet väl att det finns roliga jobb också?

Så kan det låta när man helst av allt i världen vill jobba på djursjukhus eller öppna hunddagis. Själv tycker jag just nu att jag har ett jätteroligt jobb. I dag gjorde jag klart första högen med hängen. Jag har klurat på själva upphängningsöglan ett bra tag, kände att den vita brodyren jag provade med förut inte alls var jag, det blev helt enkelt för gulligt! Nu hänger skärvorna i wirar med ett wirelås högst upp. På baksidan om varje skärva hänger en liten bricka i järn med CDLC (för Crème de la Crème) instansat. Kanterna på skärvorna är slipade så att de är mjuka och lena. Jag kommer att lägga ut dem i butiken i kväll (tillsammans med en del av det jag trodde jag skulle hinna lägga ut igår ;) Skärvorna kommer att säljas i paket om fyra stycken och sorteras efter färg. Än så länge har jag bara hunnit göra blå- och rödvita men även grönvita och mer kitchiga hängen är på gång!


Uppdate: Porslinsmedaljongerna säljs i paket om en, två eller tre hängen.

4 kommentarer:

 1. Så vackra! Stark vill-ha-känsla på dem :)

  SvaraRadera
 2. Det det där blev ju en super bra kombination och brickan med CLDC är verkligen jätte fin till!
  Vi får se till att det inte dröjer för lång tid till nästa besök på Gondolen.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Åhhh vad fina vill ha jag me:) Kraaam på dig

  SvaraRadera
 4. Nu tycker jag den högra har en form som en gran :))
  Fint i granen till jul......Kram på dig • LiseLotte

  SvaraRadera