fredag 1 oktober 2010

Första dagen i Oktober


Första helgen i oktober ska vi tillbringa i ett hus där min farfar tillbringade sina barndom somrar i början av förra seklet, Hälsingland here we come! Eftersom jag är den enda vuxna kvinnan i vår familj, och därigenom den enda som har ett uns av simultankapacitet är det jag som denna förmiddag försökt jobba samtidigt som jag radat upp listor på vad som ska packas i huvudet. Blöjor, välling, kattmat, stövlar, ombyte till barnen, och just det, jag skulle ha kläder med också ;)
Sent ut som vanligt, nu är det dags att höststäda i trädgården (tog vi inte fram trädgårdsmöblerna nyss?). I höst skulle jag mer än gärna slänga kvistar och löv i den underbart vackra komposten från Gro Form, snacka om trädgårdsskulptur!

Berlocker tillverkade av oanvända 50-talspärlor och silver från Familjesmycken. Vackert och påhittigt, det gillar jag!


Nej, nu är det dags att åka, det som är glömt är glömt :) Ha nu en alldeles fantastisk oktoberhelg!

3 kommentarer:

 1. Men tänk, du kommer vad det lider få sällskap av två vuxna kvinnor. Jag har insett att de enda vuxna kvinnor jag kommer få i min närhet är mina svärdöttrar-to-come. Märkligt på något sätt. Hälsingland är härligt och jag känner en stark dragning dit. Min mans släkt kommer därifrån men det känns mer som om det vore min som gjorde det. /Anna - Bara en liten stund

  SvaraRadera
 2. Hej Ida!

  Ha en fantastisk helg i Hälsingland och njut av er lediga helg tillsammans!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Hoppas att ni har en underbar helg/Kram S

  SvaraRadera