fredag 10 september 2010

Höstigt
I morse var gräsmattan gulprickig av löv som trillat ner från träden. Nu är det verkligen höst. Jag som inte har någon resa till Mallis inplanerad frossar i höstkläder istället. Så här skulle jag kunna tänka mig att gå klädd. Bortsett från skor och stövlar (som jag nästan kan betala hur mycket som helst för ;) känns det som om man kan sno ihop en hyfsat billig outfit med kläder från de ganska oglamorösa kedjorna jag har att tillgå här in da hood :)

mm


* Jacka i vaxad bomull från HM. Inte riktigt en Babour, men tål att tittas närmare på.
* Såna här bastoppar har jag flera stycken av. Många färger att välja bland och bra kvalitet!
* Leggins is the shit! Jag som tycker att strumpbyxor är lika sköna som ett medeltida tortyrinstrument välkomnar långkalsongsmodet. Dessa i en lite uphottad blank version från Lindex.
* Stövlarna ja. Hur många stövlar kan en kvinna behöva? Frågar ni min man har jag passerat det antalet med råge, själv skulle jag nog kunna tänka mig ett par till i höst. Dessa ridstövliga från Gabour.
* Söta kjolen Gunnel i lagom längd från Indiska.

1 kommentar:

  1. Hittade en "vaxad" jacka på Esprit också, som jag har klämt på.

    HA, jag ogillar också strumpbyxor. Det var ju en man som skapade strumpbyxan och då var det säkert en kvinna som uppfann tightsen.

    Kram LiseLotte

    SvaraRadera