måndag 6 september 2010

GrattisWow! Det är inte riktigt klokt vad många bra motiveringar jag har fått in i pyttefatstävlingen! Det låter klyschigt, men det har inte varit lätt att utse vinnarna. Med lite hjälp av närmast sörjande har jag till slut kommit fram till att det är Magnus och Lotta (min plats i solen) som har vunnit varsitt Petite Marie-fat.
mm
Magnus för att han ska kunna ge det till sin underbara hustru i födelsedagspresent, och för att jag banne mig tror att han är första killen att kommentera här på bloggen. Lotta för att hon hade så ofantligt många bra användningsområden för det lilla fatet. Grattis än en gång! Mejla mig era adresser så kommer faten åka hem till er snarast :)
mm
Jag beslöt mig för att lotta ut ett tredje fat bland de femtiosju personer som gått med i Crème de la Crèmes Facebook-grupp sedan den startade för drygt en vecka sedan. Lotten föll på Johan Jarlengrip - Grattis till dig med!

2 kommentarer:

 1. TUSEN TACK! :) Vilken lycka! Jag bara skrek rakt ut här hemma när jag läste att jag vunnit ett av dina fantastiska fat Ida. Jag som aldrig brukar vinna i tävlingar. :) Du anar inte vad glad och stolt jag är. Tusen och åter tusen tack och jag lovar att ta väl hand om ditt fina fat och jag hoppas att det kommer att trivas bra här hos oss. :) TACK! :)

  Kram Lotta

  Ps. Jag mailar min adress bums! :)

  SvaraRadera
 2. Tack Ida!
  Vilken överraskning! På min födelsedag och allt.
  Det är en fröjd att läsa din blog och se dina fantastiska alster.
  Kul att du fortfarande syr necessärer. Jag använder fortfarande min flitigt.

  Keep up the good work!

  Kram Johan

  SvaraRadera