lördag 18 september 2010

Hänga


Sådärja. De två första hängfaten dinglar nu hos Familjen i Uttran! Nu återstår bara att göra några fler, ta produktbilder och lägga ut i butiken. Puh. Tanken var först att hänga fatet i köket, att alltid ha färsk frukt och grönsaker inom räckhåll från köksbänken. Sedan börjar man fundera, och precis som med de andra faten hittar man fler och fler och fler användningsområden. I badrummet fylld med tvålar och badbomber. I sovrummet med smycken, glasögon och annat småkrafs. Ja, ni kan säkert tänka er ännu fler möjligheter. Varje hängfat består av tre tallrikar som hänger i tre wirar med små wirestoppar under varje hål. Högst upp möts wirarna i en, ja jag vet inte vad jag ska kalla den, vantskruv kanske (bilder kommer när jag lägger ut faten). I den sitter i sin tur en ögla i rostfritt stål som man kan hänga direkt i en krok, eller som jag gjort, först hänga den i en kätting som förlängning så att fatet hänger längre ner.
mm
Jag inser efter att ha skrivit texten ovan att jag nog inte ska ta jobb som författare till bruksanvisningar ;) Jag lovar att det kommer bättre bilder som visar själva upphängningen av hängfatet. Jag vill passa på att tacka vännen och idésprutan Teoman som gav mig idén till detta fat, första hängfatet som läggs ut i butiken kommer att döpas efter dig!

10 kommentarer:

 1. Det där är nog min favorit av dina alster hittills! Underbara.

  SvaraRadera
 2. Jag gillart! En jättebra produkt som jag tror du får stor framgång med!
  Du är så duktig!

  SvaraRadera
 3. Nice!! De blev ju superfina, hängfaten!!!
  Lovar att klura vidare...

  (vackra äpplen, förresten)

  Kramar//Teo

  SvaraRadera
 4. Hej Ida!

  Jätteläckra! En självklar och vacker ny linje av din kollektion. :)

  Ha en fin söndag!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Hej, jättefina, har just upptäckt dina alster och detta är en jag verkligen kan tänka mig!

  SvaraRadera
 6. Tack alla! Jag har äntligen fått ut de första faten i butiken, snart kommer det fler!

  SvaraRadera
 7. Åh, WOW! Ett sånt måste jag ha!!!

  Du är fantastiskt duktig, tjejen!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Stum av beundran av dina fanstastiska verk! Jag säger det igen - You go girl!!
  Hälsningar
  Carina i Småland

  SvaraRadera