onsdag 15 september 2010

Regn

Onsdag. Redan mitten på veckan. Har börjat morgonen med att sortera mina idéer och ostrukturerade tankar som åker omkring som flipperkulor i mitt huvud. Att göra idag. Glöm ej. Prova det här. Tänk framåt samtidigt som du fångar dagen.

Regnet vräker ner utanför på löv som trillar ner från träden och på tvätt som borde tagits in redan förra gången det regnade. Fågelmössa, tigerhand, kevlarsjäl. Brasan sprakar i kakelugnen och kaffebryggaren bubblar på köksbänken. Resten av förmiddagen ska det produktutvecklas, jag tror att det blir riktigt bra :) Hoppas kunna visa det nyaste nya i morgon!

He en riktigt mysig dag, varersig ni klär på er regnkläder och går ut i skogen, eller sitter och kurar inomhus!

Teckning och dikt av Madeleine Pyk.

3 kommentarer:

 1. Underbara tänkvärda ord,älskar MP teckningar.

  SvaraRadera
 2. Hej Ida och TACK för paketet som hämtades ut idag. Vill ju inte öppna de fina paketen men jag är övertygad om att faten är jättefina :-)

  Jag såg en bild av en lampa gjord av kaffekoppar i en inredningstidning förra veckan. Är det något som du gör? Kanske en specialbeställning?

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Det ska bli spännande att se det nyaste nya. Du är grymt duktig - kör så det ryker! Du vet att du alltid kan höra av dig om du behöver ett bollplank för att strukturera upp tankarna.
  Kram

  SvaraRadera