fredag 17 september 2010

Fredagsklipp

Tänk, detta var precis vad jag behövde idag. Trots felaktig prisuppgift (det var länge sedan jag kunde sälja ett trevåningsfat som detta för 600 kr) och obefintlig kontaktinfo så blir jag glad! Viktor är ju en sån snygging och gör sig utmärkt tillsammans med lampan Hely och stolen Wood.

Det nyaste nya som jag skrev om i förra inlägget är klart. Några schysta bilder har jag dock inte lyckats arrangera. Nu när det är fredag och min man (även kallad assistenten ;) ska vara hemma ett par dagar hoppas jag få hjälp med några tekniska detaljer när det gäller upphängningen av denna hängande nyhet. På denna bild kan man ana första försöket till vad som kommer att bli Crème de la Crèmes nyaste produkt! Jag har även tagit tag i tantpälsarna igen, vi får väl se var det leder ;)

Klippet som bla innehåller snyggaste Viktor kommer från senaste numret av Vårt nya hem,
nr 09-2010.

6 kommentarer:

 1. Åh vad roligt, grattis!! Håller med att Viktor är en riktig snygging :-)

  Trevlig fredagkväll!

  SvaraRadera
 2. Så roligt med tidningsklipp! Håller med om att Viktor är en riktig snygging! :-)

  SvaraRadera
 3. Åh så himla läckert trevåningsfat... Vackert att kunna duka upp fika på ett sådant! Inspirerande bild!

  Önskar dig en trevlig helg!

  Kraamiz aka

  SvaraRadera
 4. Alla: Ja, visst är det roligt! Jag blir lika glad varje gång en tidning hör av sig och vill ha med något lilla jag har gjort :)

  SvaraRadera
 5. Och jag blir oxå lite stolt för Viktor bor numera hemma hos mig:)
  Grattis till all publicitet Ida!
  Kram t

  SvaraRadera