fredag 24 september 2010

Ljummet
Det sägs att det snart kommer frost och kalla dagar, men idag njuter jag av sol och ljumma vindar. Det omtalade flytet försvann ett tag i onsdags när minsta Floran fick en Piglux på dagis, å andra sidan kan man kalla det flyt att vår granne ortopeden var hemma så vi slapp åka tvärs över hela stan till barnsjukhuset för att få hjälp med något som tar en halv minut att åtgärda. Oflyt kan man också kalla det när kortet man sätter i bankdosan för att kunna logga in i internetbanken är spårlåst försvunnet när räkningar ska betalas och paket skickas, flyt att kontoret fick sig en välbehövlig storstädning ;)
mm
De senaste dagarna har jag tagit tag i mina Tantpälskuddar. Tre är färdiga och ytterligare tre är på gång. I de första tre flörtar jag med såväl sjuttiotal som traditionell hemslöjd och klassisk elegans. Kudden på bilden heter Loranga och är minkpäls, tryckt köksduk, glammigt möbeltyg, passpoaler i orange sammet och en gammal skinnjacka. I ena hörnet sitter ett hänge i brunt skinn med underläggssöm. Kuddvaret är fodrat och stängs med en kardborreförsedd omlottöppning på bakstycket. Alla tre kuddar kommer att läggas ut i butiken under kvällen.
mm
För er som har vägarna förbi så är det loppis i Uttrans gamla sjukhus lördag och söndag 10-16. Jag kommer även att visa en del av Crème de la Crèmes sortiment i anslutning till loppmarknaden.

5 kommentarer:

 1. Jag tittar på min "Nadja" då och då och ler.

  Kram LiseLotte

  SvaraRadera
 2. Åhh så tjusiga saker såg dem på FB, vilka karameller:) Ha en fin helg du med:) Kraaam

  SvaraRadera
 3. Lycka till med loppisen & ha en fin helg

  SvaraRadera
 4. Hallå!
  Men IDA lägg av, vilka fantastiska kuddar! Massa roliga detaljer, blev nästan rörd så fina de är. Ditt företag är helt fantastiskt.
  Kram Challan

  SvaraRadera